Πρώτος με άλμα στα 2.16μ ο Μέρλος στην Καλλιθέα, ξεχώρισε η Τόπιτς

Παναγιώτα Χαλκιά03 Φεβρουαρίου 2023

Με άλμα στα 2.16μ ο Αντώνης Μέρλος πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ ύψους που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικής Αντίστασης στην Καλλιθέα. 

Ο Έλληνας αθλητής έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση ξεπερνώντας τα 2.16μ ενώ προσπάθησε να περάσει και τα 2.20μ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε: «Ήταν ένας ωραίος αγώνας, που σίγουρα έλειπε από τη χειμερινή περίοδο. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή κι εγώ προσπάθησα να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό. Είμαι σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως σύντομα θα μπορέσω να ανέβω υψηλότερα. Έχω μπροστά μου κάποιους αγώνες στους οποίους θα διεκδικήσω τα ύψη που θα μου δώσουν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης».

Δεύτερος με άλμα στα 2.10 μ. ήταν ο Σουηδός Φαμπιάνο Ντελρίντ και τρίτος ο Κύπριος, Βασίλης Κωνσταντίνου που ξεπέρασε τα 2.07 μ. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Ανδρέας Μίτας με άλμα στα 2.07 πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ. 

Τους αγώνες παρακολούθησε από κοντά και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποία συνεχάρη τον Αντώνη Μέρλο για τον αγώνα.

Ξεχώρισε η Τόπιτς

Η Αντζελίνα Τόπιτς  κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα με 1.91μ. ενώ δοκίμασε και στο 1.95μ. .Η Παναγιώτα Δόση ήταν δεύτερη με 178μ ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Δέσποινα Μαλταμπέ με 1.78μ., προσπάθεια που πέρασε με τη δεύτερη.

  Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.