Πρωτοχρονιά στη Νέα Μεσημβρία o Ζοσέ Μπότο

Γιώργος Ζαΐρης22 Δεκεμβρίου 2021

Θέμα ημερών είναι η διπλή ανακοίνωση από ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Σαχτάρ αντίστοιχα. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα καλωσορίζει στις τάξεις της, τον Ζοσέ Μπότο και παράλληλα η ουκρανική ομάδα θα τον ευχαριστεί για τη συνεργασία της. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ουκρανικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό των 500.000 ευρώ για την αποδέσμευση του Πορτογάλου κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από το ρεπορτάζ της Σαχτάρ. Ουσιαστικά πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γα την άφιξη του Πορτογάλου στη Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα όπως αποκάλυψε χθες στο Metropolis 95,5 o Κώστας Πετρωτός, ο νέος αθλητικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 29 ή 30 Δεκεμβρίου, πριν δηλαδή φύγει ο χρόνος. 

Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περάσει το κατώφλι της Νέας Μεσημβρίας την ίδια μέρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα θα επιστρέφει από τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων αρχίζοντας την προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν που είναι ο εντός έδρας με τον Παναιτωλικό στις 5 Ιανουαρίου στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα. 

Ο Μπότο φέρνει και έναν συνεργάτη του μαζί που θα έχει κυρίως για ακαδημίες. Το άτομο που θα φέρει μαζί του αρχικά ο Πορτογάλος θα είναι ο στενός του συνεργάτης στις ακαδημίες γιατί στη συμφωνία με την οικογένεια Σαββίδη ζήτησε να έχει πλήρη εποπτεία και διαχείριση των ακαδημιών. 

Στόχος του Μπότο είναι να γνωρίσει όλους τους ποδοσφαιριστές χωρίς να χάσει ούτε... λεπτό από τον χρόνο που διαθέτει, καθώς ακολουθεί και η μεταγραφική περίοδος στην οποία ο Δικέφαλος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα... ενεργός. Και φυσικά θα δει ένα γνώριμο πρόσωπο, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς καθώς αυτός τον είχε επιλέξει για τη Μπενφίκα όταν ο Σέρβος άσος αγωνιζόταν στην Παρτιζάν. 

Θα πρέπει πάντως να περιμένει να δει λίγες μέρες για να δει και τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος χθες επισκέφτηκε τον γιατρό που πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει την επέμβαση στους χιαστούς για να εκτιμήσει την κατάσταση στο γόνατο του. 

Η «Μ» επικοινώνησε με τον Ζοσέ Νορόνια που σημείωσε ότι περίμενε να πάρει τα αποτελέσματα, αλλά δεν ήθελε να αποκαλύψει ιατρικά δεδομένα ούτως ή άλλως. Η γενική κλινική εικόνα όμως του εγχειρισμένου γονάτου είναι άκρως θετική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.