Πρώτο βήμα πρόκρισης και εξιλέωσης – Έτσι θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Metrosport Team07 Απριλίου 2021

Μετά την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη που δεν είχε μόνο τον χαρακτήρα εμψύχωσης αλλά και τη λογική του να δείξει τον δρόμο ως το τέλος της σεζόν, ο ΠΑΟΚ καλείται να τον ακολουθήσει, αρχίζοντας με ένα αποτέλεσμα που θα βάλει τις βάσεις πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ (20:00, Metropolis 95,5, Metrosport.gr, Cosmotesports1).

Η ψυχολογία είναι στο ναδίρ μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, όμως απέναντι σε μία ομάδα με ακόμη πιο κακή ψυχολογία, ο ΠΑΟΚ καλείται να αποδείξει ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει και ότι μπορεί στο φινάλε της, να κρατήσει κάτι καλό με την παρουσία στον τελικό και τον τίτλο. Αγωνιστικά, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Αυτή αναμένεται να έχει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Σοάρες στο δεξί και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας στο κέντρο της θα αγωνιστούν ο Ίνγκασον με τον Κρέσπο. Την τριάδα στα χαφ αναμένεται να συνθέσουν οι Αουγκούστο, Σβαμπ και Ελ Καντουρί και μπροστά τους θα βρίσκονται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον Τζόλη στα άκρα και ο Κρμέντσικ στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ αναμένεται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 4-3-3. Θα αγωνιστεί με τον Τσιντώτα στην εστία και μπροστά του από δεξιά προς αριστερά τους Νταντσένκο, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα και Λόπες. Την τριάδα των χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλος. Στην επίθεση θα παίξουν στα άκρα Μάνταλος, Γκαρσία και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαργκαρίτοφ, Χριστόφ και τέταρτο τον κ. Ευαγγέλου. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Φαν Μπόεκελ και κ. Φωτόπουλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.