Πρώτο βήμα και μήνυμα των Λέικερς στους Χιτ

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2020

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο πρώτος τελικός του ΝΒΑ και ήταν για τους Λέικερς. Η ομάδα του Λος Άντζελες κυριάρχησε ολοκληρωτικά των Χιτ, προηγήθηκε ακόμη και με 32 πόντους και έφτασε στην επικράτηση με το άνετο 116-98, κάνοντας το πρώτο βήμα για τον τίτλο.

Με τους δύο σούπερ σταρ τους να κάνουν τη διαφορά και μέσα από το 64% με το οποίο εκτέλεσαν από το τρίποντο στο πρώτο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους Λέικερς την ώρα που οι Χιτ προσπαθούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση μέσα και από τους τραυματισμούς των Αντεμπάγιο και Ντράγκιτς.

Για τους Λέικερς ο Άντονι Ντέιβις είχε 34 πόντους -έγινε ο πρώτος παίκτης των Λέικερς με «30άρα» σε τελικούς μετά τον Κόμπι Μπράιαντ που είχε 38 στον 5ο τελικό του 2010- 11/21 σουτ, εννιά ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρεις τάπες ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 25 πόντους, 9/17 σουτ, 13 ριμπάουντ και εννιά ασίστ. Ντέιβις και Τζέιμς έγιναν το πρώτο δίδυμο των Λέικερς με 25+ πόντους για τον καθένα στον ίδιο αγώνα τελικών, μετά τον Κόμπι Μπράιαντ (33) και τον Σακίλ Ο' Νιλ (29) στον 2ο τελικό των τελικών του 2004.

Ακόμη για τους νικητές ο Κάλντουελ-Πόουπ είχε 13 και ο Ντάνι Γκριν 11 πόντους, με τέσσερα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και τρεις τάπες. Από την άλλη πλευρά, ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 23 πόντους με 8/13 σουτ και πέντε ασίστ, ενώ 18 πόντους είχε ο Κέντρικ Ναν από τον πάγκο και άλλους 14 ο Τάιλερς Χίρο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.