Πρώτο σχόλιο Μπότο: «Δεν είμαι και... ακριβή μεταγραφή - Γίνονται διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ - Σαχτάρ»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μάρκες Βάλτερ, ρεπόρτερ της Μπενφίκα.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος που γνωρίζει πολύ καλά τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ, Χοσέ Μπότο, σκιαγράφησε το προφίλ του νέου τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου, την αγωνιστική του φιλοσοφία ενώ κράτησε το καλύτερο για το τέλος, μεταφέροντας στον «αέρα» το πρώτο του σχόλιο για την - όπως όλα δείχνουν - μετακόμιση του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τα βιογραφικά του στοιχεία: «Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω από το παρελθόν του στην Μπενφίκα και έχω μεγάλο σεβασμό στο έργο του. Είχε καταφέρει να φέρει στη Μπενφίκα μεγάλα ονόματα, γνωρίζει πολύ καλά τη Σερβική αγορά και είχε προτείνει μάλιστα τον Κουτίνιο σε ηλικία 15 ετών και δεν τον απέκτησε η ομάδα. Γνωρίζει την παγκόσμια αγορά…»

Για να προσθέσει: «Στην Μπενφίκα είχε τον ρόλο του αρχι – σκάουτ, ενώ στην Ουκρανία και τη Σαχτάρ είχε αναλάβει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άφιξη του Ζίβκοβιτς στη Μπενφίκα και είναι ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει τον παγκόσμιο σεβασμό και αυτό τον βοηθάει. Μιλάει Ισπανικά, Πορτογαλικά και Αγγλικά».

Ενώ στο τέλος μετέφερε και το πρώτο του σχόλιο μέσω του Metropolis 95.5: «Του αρέσει πολύ να συνεργάζεται με τον προπονητή και να έχει επαφή με ανθρώπους που ταιριάζουν. Μίλησα μαζί του λίγο νωρίτερα, μου είπε ότι διαπραγματεύονται οι δύο σύλλογοι, είναι πολύ κοντά στο να έρθουν οι δύο ομάδες σε συμφωνία, και κατέληξε με χιούμορ "δεν είμαι και καμία ακριβή μεταγραφή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.