Πρώτο δείγμα στον Σοχό για τον Ηρακλή

Αχίλλειος Έξαρχος05 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες προπονήσεων, ήρθε η ώρα του πρώτου φιλικού προετοιμασίας για την ομάδα του Ηρακλή

Το σύνολο του Γιώργου Ακριτόπουλου θα αντιμετωπίσει στις 6 μ.μ. στον Σοχό τον τοπικό Εθνικό σε ένα χρήσιμο τεστ συμπερασμάτων ενόψει επίσημων, με δεδομένο πως η ομάδα του Γιάννη Παγώνη θα είναι ένας από τους αντιπάλους που θα βρουν στον δρόμο τους οι «κυανόλευκοι». 

Η σημερινή αναμέτρηση, πάντως, κάθε άλλο παρά αποκαλυπτήρια του νέου Ηρακλή μπορεί να χαρακτηριστεί. Άλλωστε, επίκειται άμεσα η μεταγραφική ενίσχυση με ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι» με στόχο την αναβάθμιση του ρόστερ προκειμένου ο Ηρακλής να διεκδικήσει και να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Στα μεταγραφικά, πάντως, συνεχίζεται η ονοματολογία, καθώς συνεχώς προστίθενται νέοι υποψήφιοι στόχοι. Συγκεκριμένα, στα πλάνα του Ηρακλή βρίσκονται οι Θωμάς Τσίτσας και Δημήτρης Παντελίδης. Ο πρώτος αποτελεί «δημιούργημα» της παραγωγικής διαδικασίας της ακαδημίας των «κυανολεύκων» και έχει μεγάλη εμπειρία από τις χαμηλές κατηγορίες. Πέρσι είχε 22 συμμετοχές και έξι γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Football League. Ο Δημήτρης Παντελίδης είναι γιος του προπονητή Σάββα Παντελίδη. Πέρσι έπαιξε στην Καλλιθέα με την οποία πήρε την άνοδο στη Football League, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Προοδευτική, Χαϊδάρι, ΑΕ Περάματος, Ολυμπιάδα Κερατσινίου, Ατρόμητο Πειραιά, ΑΠΟ Κερατσίνι, Ιωνικό, Ασπρόπυργο και Κηφισιά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.