Προτιμά την παρουσία τεχνικού διευθυντή ο Λουτσέσκου

Metrosport Team27 Μαΐου 2021

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου κυκλοφόρησε η φήμη πως ο ΠΑΟΚ δεν θα κινηθεί για τεχνικό διευθυντή λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων που θα έχει ο Ρουμάνος τεχνικός. Αυτό όμως δεν ισχύει…

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Πετρωτός στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υπέρ της παρουσίας ενός τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ καθώς θεωρεί πως θα τον βοηθήσει πολύ στο δύσκολο μεταγραφικό καλοκαίρι που έρχεται.

Ο Ρουμάνος θα έχει τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές αλλά ένας έμπειρος τεχνικός διευθυντής θα μπορέσει να τον διευκολύνει στις διαπραγματεύσεις και όχι μόνο σε αυτές. Μάλιστα για την κάλυψη του κενού σε αυτό το νευραλγικό πόστο θα εκφράσει και αυτός την άποψή του και ελπίζει πως θα παρθεί γρήγορα η τελική απόφαση.

Όσον αφορά τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει, διαψεύδεται πως υπάρχει ενδιαφέρον. Βρίσκεται όμως, ήδη, στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη μια λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων τεχνικών διευθυντών και το αφεντικό του ΠΑΟΚ καλείται να κάνει την κίνησή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.