«Πρώτη» Ουάρντα και Βιεϊρίνια, στο σημερινό (14:00 μ.μ) φιλικό με τους Βέλγους

Metrosport Team17 Ιουλίου 2021

Το δεύτερο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα στις 14:00 (Metropolis 95,5) o ΠΑΟΚ απέναντι στην βελγική Σαρλερουά. 

Σημείο αναφοράς της αναμέτρησης η πρώτη παρουσία σε φιλικό του Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και του Αμρ Ουάρντα που πήρε συγχωροχάρτι. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει, όπως δηλαδή και στα δυο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια με ΝΠΣ και PSV δυο ενδεκάδες, μια σε κάθε ημίχρονο.

 Ετσι χθες το απόγευμα δούλεψε αρχικά με τους παρακάτω 11 ποδοσφαιριστές: Ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Περέιρα αριστερά και ο Τέιλορ δεξιά στην άμυνα με τους Μιχάι και Μιχαηλίδη στο κέντρο της. Μπροστά ήταν ο Νινούα με τον Τσιγγάρα, σε ρόλο δεκαριού ο Βρακάς, αριστερά ο Χρήστος Τζόλης και δεξιά ο Τόμας Μουργκ και στην κορυφή ο Ολιβέιρα

. Η δεύτερη ενδεκάδα αποτελούνταν από τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βιεϊρίνια αριστερά, τον Σουάρες δεξιά, τους Βαρέλα-Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Εσίτι ήταν στα χαφ με τον Σβαμπ. Ο Καγκάβα έπαιξε πίσω από τον Σφιντέρσκι με τον Αντρίγια στα δεξιά και τον Ουάρντα στα αριστερά.

«Δεν θέλω απογοήτευση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του τόσο για τον αυριανό αγώνα όσο και για το ματς με την PSV. «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την θέληση στο φιλικό της Τετάρτης. Σημασία έχει η θέληση σε αυτό το στάδιο. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, να καταλάβουμε τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο Θέλω από εσάς να συνεχίσετε την καλή δουλειά με πειθαρχία και δεν θέλω απογοήτευση όταν κάτι δεν σας βγαίνει στο γήπεδο. 

 Θα δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες στην άμυνα, πιστεύουμε ότι είμαστε συμπαγείς και απέναντι στην Σαρλερουά θα είμαστε καλύτεροι και στην δημιουργία των επιθέσεων Θα γίνουν λάθη το καταλαβαίνω, είναι μέρος του παιχνιδιού ειδικά αυτή την περίοδο στην προετοιμασία αλλά πρέπει να είστε υπεύθυνοι στις αποφάσεις σας». Δεν θα αγωνιστεί ο Ελ Καντουρί που χθες δεν προπονήθηκε όπως και οι Αουγκούστο, Ινγκασον που συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Χωρίς την παρουσία οπαδών

Από την πρώτη στιγμή η Σαρλερουά είχε ζητήσει να μην υπάρχει παρουσία οπαδών στο προπονητικό κέντρο όπου θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει και ισχυρή αστυνομική δύναμη ώστε να αποκλειστεί η πρόσβαση ακόμη και στον δρόμο από τον οποίο υπάρχει θέα του γηπέδου. 

Είναι χαρακτηριστικό πως χθες το μεσημέρι κλιμάκιο της ολλανδικής αστυνομίας βρέθηκε στο χώρο και είχε συνεργασία με τους ανθρώπους του προπονητικού κέντρου. Βρέθηκαν μάλιστα και σε σημεία πίσω από το γήπεδο, στα δέντρα όπου και εκεί θα αποκλειστεί η πρόσβαση!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.