Πρώτη νίκη στα φιλικά για τον Παναθηναϊκό, 3-2 τη Λαμία

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2021

Με ανατροπή στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη σε φιλική αναμέτρηση με 3-2 επί της Λαμίας στη Λεωφόρο.

Στο 31ο λεπτό το τριφύλλι άνοιξε το σκορ. Ο Λούντκβιστ εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Μαουρίσιο να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ. Ωστόσο, η απάντηση της Λαμίας ήταν άμεση, με τον Ορτέγκα να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η Λαμία έκανε το 1-2 στο 75ο λεπτό. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Σαραμαντάς έκανε την κούρσα, σέντραρε με τον Βλαχομήτρο να κάνει το 1-2.

Το 2-2 έγινε στο 84ο λεπτό με τον Μπουζούκη. Συγκεκριμένα, ο Βιγιαφάνιες άνοιξε ωραία προς τον Μπουζούκη, ο οποίος έκανε καταπληκτική ατομική προσπάθεια, συνέκλινε και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην τελευταία φάση του αγώνα οι πράσινοι αναπτύχθηκαν πολύ ωραία και έκαναν το 3-2. Ο Αϊτόρ έκανε πανέμορφη μπαλιά στον Χουάνκαρ, αυτός έκανε τη σέντρα, με τον Καρλίτος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Σάντσες (61' Κώτσιρας), Πούγγουρας (61' Βέλεθ), Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης (61' Χουάνκαρ), Πέρεθ (74' Αθανασακόπουλος), Μαουρίσιο, Αϊτόρ, Λούντκβιστ (70' Μπουζούκης), Βιτάλ (61' Βιγιαφάνιες), Μακέντα (70' Καρλίτος).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σκόνδρας (62' Μαζουλουξής), Αντέτζο (62' Βύντρα), Ορτέγκα (56' Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος (83' Τσούκαλος), Ρόμανιτς (56' Μανουσάκης), Τζανδάρης (83' Μαργαρίτης), Νούνες (76' Τρουμπούλος), Γκέντζολου (36' Τιρόνε, 83' Προβυδάκης), Καραμάνος (71' Βλαχομήτρος), Ελευθεριάδης (56' Μανούσος).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.