Πρώτη νίκη με περίπατο για τον Ηρακλή στην Κομοτηνή!

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Οκτωβρίου 2020

Με εμφατικό τρόπο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα ο Ηρακλής! Η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου άφησε πίσω της την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ορφέα Ξάνθης και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τσίτα, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, νίκησε 3-0 την Ελπίδα Σαπών εκτός έδρας. Επόμενο παιχνίδι για τους «κυανολεύκους» με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτό, ο Ηρακλής έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όμως το σουτ του Πιπερτζή απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή για τους «κυανολεύκους» που ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 37΄. Ο Τσίτας υποδέχτηκε υπέροχα την μπαλιά που του ήρθε και με διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Και λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στην ανάπαυλα, η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου άγγιξε το 2-0, όμως ο πορτιέρε της Ελπίδας Σαπών απέκρουσε σωτήρια την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κανακούδη.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους, καθώς διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιωτίδη στο 55΄. Και έντεκα λεπτά μετά τα πάντα τελείωσαν, με τον Ηρακλή να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση. Παπαδόπουλος και Εμμανουηλίδης συνδυάστηκαν άψογα, η μπάλα έφτασε στον Τσίτα, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στα τελευταία 12 λεπτά ο Γηραιός έπαιξε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Γιάννης Παπαδόπουλος ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι και ο Γιώργος Ακριτόπουλος είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του. Η κατάστασή του όπως και του Πέτρου Κανακούδη που αποχώρησε επίσης τραυματίας στο ημίχρονο θα εκτιμηθεί αύριο.

Οι συνθέσεις:

Ελπίς Σαπών: Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Παπαγεωργίου, Φούντας, Γαβριήλ (63΄ Κουδούνης), Τριαντόπουλος, Μπόζης (70΄ Γεωργαντζάς), Ζήνωνος, Κουτζής (46΄ Δημητριάδης.

Ηρακλής: Αθανασίου, Παπαϊωάννου (27΄ Καθάριος), Κανακούδης (46΄ Παναγιωτίδης), Κοντέων, Φυτανίδης, Πουρτουλίδης, Μαγκούτης, Μετάι (61΄ Παπαδόπουλος Γ.), Χατζής (49΄ Μάντικας), Τσίτας, Πιπερτζής (61΄ Εμμανουηλίδης)


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.