Πρώτη νίκη για την Εθνική Γυναικών, 1-0 τα Νησιά Φερόε

Metrosport Team05 Απριλίου 2024

Με γκολ της Βεατρίκης Σαρρή η Εθνική Ομάδα Γυναικών πανηγύρισε τη νίκη στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2025 επικρατώντας με 1-0 των Νήσων Φερόε. 

Η γαλανόλευκη είχε την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή και στο 10ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όταν η Σαρρή βρήκε με κάθετη πάσα την Σπυριδωνίδου που δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ την αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ στο 43΄ κεφαλιά της Γκούνη βρήκε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν επικίνδυνα στην περιοχή της Ελλάδος στο 33΄αλλά το σουτ της Γιόχανεσεν βρήκε στο κάθετο δοκάρι της Νάση.

Οι παίκτριες του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη άνοιξαν το σκορ στο 54ο λεπτό όταν η Χαλατσογιάννη ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Η Σαρρή ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η γαλανόλευκη συνέχισε να πιέζει αλλά οι προσπάθειες της δεν είχαν αποτέλεσμα και το σκορ έμεινε στο 1-0.

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Νάση, Μήτκου, Γκούνη, Κακαμπούκη, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου (83' Παπαδοπούλου), Γιαννακά (62' Χαμαλίδου), Χαλατσογιάννη (83' Μωραΐτου), Πατερνά (62' Μιχαλοπούλου), Παλαμά.

Νησιά Φερόε (Σίγκν Άντερσεν): Ούστερου, Γιοχάνεσεν, Ράϊαν, Γιένσεν, Λαμχάουγκε, Γιάκομπσεν (83' Σβάρντβάνταλ), Κρίστιανσεν, Τορολφντότιρ (83' Λίσμπεργκ), Κλάκστάίν, Μπενμπακούρα (59' Όλσεν), Σεβντάλ (72' Κλέμεντσεν).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.