Πρώτη νίκη για Στέφανο και Πέτρο σε Grand Slam

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Με μεγάλη ανατροπή και θερμή υποστήριξη απο το κοινό στο Court 13, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Ραμάναθαν/Ρέγες Βαρέλα και πέρασαν στον δεύτερο γύρο του διπλού στο Australian Open, σημειώνοντας την πρώτη νίκη τους ως ομάδα σε Grand Slam!

Τα δύο αδέρφια επικράτησαν με 3-6, 7-5, 6-3 σε 2 ώρες και 3 λεπτά και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. To κακό είναι ότι πέφτουν τώρα πάνω στους επικεφαλής του ταμπλό Κούλχοφ/Σκάπσκι, που άφησαν εκτός με 6-1, 6-2 τους Μπούμπλικ/Σμιθ.

Ραμάναθαν/Ρέγες Βαρέλα κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με το μπρέικ που σημείωσαν στο σερβίς του Πέτρου στο τέταρτο γκέιμ (1-3), όμως το ελληνικό δίδυμο δεν πτοήθηκε.

Αν και έχασε το αρχικό προβάδισμα με μπρέικ που πήρε στο δεύτερο σετ (3-1), εκμεταλλεύτηκε το πρώτο του σετ πόιντ στο 5-6 και έστειλε τον αγώνα σε τρίτο σετ.

Εκεί πέτυχε το καθοριστικό μπρέικ στο τρίτο γκέιμ και κρατώντας το σερβίς μέχρι το τέλος έφτασε στην σπουδαία νίκη. Ο αγώνας έκλεισε στο δεύτερο ματς πόιντ με μεγάλο σερβίς του Στέφανου!

Θυμίζουμε ότι ο Στεφ συνεχίζει και στο μονό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (περίπου στις 03.30) τον Τάλον Γκρίκσπορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.