Super League 2: Πρώτη νίκη για Πανσερραϊκό, πέρασε από την Αριδαία

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2022

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε στην Αριδαία ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» κατάφεραν στο 4ο φετινό επίσημο παιχνίδι τους να κρατήσουν για πρώτη φορά το μηδέν παθητικό και επικράτησαν 1-0 του Αλμωπού με σκόρερ τον... μόνιμο εκτελεστή πέναλτι, Αχμέντ Σαΐντ. 

Στο 8' συγκρούστηκαν οι Έππας, Τσιμπούκας με τον δεύτερο να τραυματίζεται σοβαρά. Το παιχνίδι διακόπηκε για επτά λεπτά και ο ποδοσφαιριστής του Αλμωπού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας. Τα Λιοντάρια στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν απόδοση και έφτασαν στο 0-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Σαΐντ από τον Ντόκιτς. 

Εφτασαν έτσι τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Τσιμπούκας (10′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σέχου, Γιαλαμούδης (65' Μανωλάκης), Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Πόποβιτς (65' Ρίβας), Γιουκούδης, Πέττας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Σιόντης, Θυμιάνης (58' Ανάκογλου), Μούργος (86' Μυστακίδης), Σοφιανός (72' Δημητρίου), Κανίς (86' Μασκανάκης), Κατσαντώνης (58' Σαΐντ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.