«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Εθνικό Λαγυνών

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Σεπτεμβρίου 2020

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο Εθνικός Λαγυνών. Μετά από πέντε μήνες απραξίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι παίκτες του Ηρακλή Κουτουνίδη ξανά πάτησαν χορτάρι. 

Οι βλέψεις είναι μεγάλες για τη νέα αγωνιστική περίοδο και άπαντες στον σύλλογο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον διακαή πόθο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ

Μπορεί πέρυσι η πρόωρη διακοπή των Πρωταθλημάτων ελέω κορωνοϊού να του στέρησαν να διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ το ένα από τα δυο εισιτήρια της ανόδου, ωστόσο φέτος είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να το πετύχουν.

Τα Λαγυνά ενόψει της νέας σεζόν ενισχύθηκαν αποκτώντας δυο τερματοφύλακες (Δημήτρη Καλαϊτζή και Γιώργο Καλαϊτζή), δυο επιθετικούς (Άγγελο Τζανδάρη και Νίκο Τριφυνόπουλο) και έναν μέσο (Ερρίκο Δράμπη).

Τέλος, το πρώτο του φιλικό έχει οριστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Εθνικό Ευόσμου στις 19.00 ώρα στο γήπεδο των Λαγυνών.

Ο τεχνικός των Λαγυνών, Ηρακλής Κουτουνίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την έναρξη της σεζόν: «Εύχομαι όλοι να έχουμε την υγεία μας και να μην ξανά περάσουμε αυτά που έγιναν προ μηνών σε όλο τον κόσμο. Μπορεί ο κορωνοϊός να μας στέρησε να διεκδικήσουμε μέσω των πλέι οφ την άνοδο, ωστόσο φέτος θα επιδιώξουμε μέσα από την σκληρή δουλειά να τα καταφέρουμε. Ενωμένοι και μια γροθιά ως οικογένεια θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουμε».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.