Πρώτη γεύση από τον νέο Άρη

Γιώργος Στράντζαλης19 Αυγούστου 2020

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν δίνει απόψε (18:00, Metropolis 95,5) ο Αρης στη Νάουσα, απέναντι στην Αγία Μαρίνα Βέροιας (Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας). 

Ο Μίκαελ Ένινγκ θα έχει την πρώτη ευκαιρία να διαπιστώσει εν ώρα δράσης την κατάσταση των παικτών του, σε ένα ματς βεβαίως που λογικά θα αντιμετωπίσει ως “ξεμούδιασμα” για τους Κιτρινόμαυρους, μετά την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας.

Η ομάδα αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαδικασία “χτισίματος”, ο γερμανός τεχνικός περιμείνει να δει κυρίως το κατά πόσο και σε τι βαθμό αφομοιώθηκαν αυτά που δούλεψε τις προηγούμενες ημέρες. Βασικά ζητούμενα είναι η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, με συνεχή κίνηση από τους παίκτες προκειμένου να έχουν την κυριαρχία, ενώ εξίσου σημαντικό σε αυτό το στάδιο είναι η “χημεία” του συνόλου. Αυτή βεβαίως θα επιτευχθεί μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια, για να φτάσει κάποια στιγμή στην φάση των αυτοματισμών.

Ο Ένινγκ είναι δεδομένο ότι θα δώσει σήμερα χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του στα 3-5 Πηγάδια, δείχνοντας συνάμα και τις πρώτες του σκέψεις για το βασικό σχήμα. Κάτι που είδαμε να συμβαίνει και κατά την διάρκεια των προπονήσεις, στα διπλά τακτικής.


Πλήρωσε τα τεστ covid-19 της Αγ. Μαρίνας

Στην πρωτοβουλία να αναλάβει τα έξοδα για το τεστ ανίχνευσης covid-19 στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της σημερινής του αντιπάλου, προχώρησε ο Αρης. 

Οι Κιτρινόμαυροι κάλυψαν τα έξοδα και όλοι οι παίκτες της Αγίας Μαρίνας Βέροιας υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ ενόψει της φιλικής αναμέτρησης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.