Πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη για λειτουργία νέου μέσου, τι ισχύει με το Έθνος

Γιώργος Καστάνης31 Ιουλίου 2020

Η πληροφορία που διέρρευσε από νωρίς για την αναστολή της κυκλοφορίας της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Εθνος της Κυριακής», επιβεβαιώνεται από εκπροσώπους του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτη της ιστορικής εφημερίδας.  

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Metrosport.gr ανώτατο στέλεχος των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, πράγματι, την Κυριακή 2 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα όλης της Ελλάδας το «Εθνος της Κυριακής», όμως έχει ληφθεί η απόφαση για την αναστολή της λειτουργίας του εντύπου στην συνέχεια. Το ethnos.gr θα συνεχίσει κανονικά την λειτουργία του. Ωστόσο προκύπτει μία σημαντική πληροφορία, που μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί.  

Την Δευτέρα, παράλληλα με τις ανακοινώσεις για το «Εθνος της Κυριακής», θα γίνει γνωστή από τους συνεργάτες του κ. Σαββίδη, η πρόθεση για δημιουργία και λειτουργία νέου μέσου. Δεν είχε διευκρινιστεί μέχρι την ώρα που γράφονταν το κείμενο, εάν πρόκειται για νέα εκδοτική προσπάθεια (που εδώ που τα λέμε είναι πολυδάπανη), ή λειτουργία νέου site ή δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού, ή ακόμη και συμμετοχή σε κάποιο τηλεοπτικό σχήμα:  

«Τις ανακοινώσεις θα τις κάνουμε την Δευτέρα, επιτρέψτε μας, να πούμε πολλά περισσότερα τότε και όχι νωρίτερα», είπε με νόημα στο Metrosport.gr ανώτατο στέλεχος των επιχειρήσεων του Σαββίδη. Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο όλο θέμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.