«Προτεραιότητα του Χαάλαντ η Μπαρτσελόνα»

Metrosport Team03 Απριλίου 2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, με τον Νορβηγό άσσο να αλλάζει σύντομα, όπως όλα δείχνουν, ποδοσφαιρικό λιμάνι. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατέρα του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς, πρόκειται να... πλεύσει προς την Ισπανία και τους «Μπλαουγκράνα». 

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί θέλουν να γυρίσουν σελίδα με την αύρα του νέου «Καμπ Νόου». Σε αυτή τη σελίδα φαίνεται πως θέλουν να υπάρχει και το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι στιγμής. Σε κάθε περίπτωση τα δημοσιεύματα στη Βαρκελώνη θέλουν την Μπαρτσελόνα να ετοιμάζει «πρόταση-μαμούθ» το καλοκαίρι του 2025 για τον Χάαλαντ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πατέρα του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς, ο Χάαλαντ έχει θέσει ως προτεραιότητα την ομάδα του παλαιμάχου. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Μπόγιαν ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Μπαρτσελόνα ως σκάουτερ, τόνισε ότι ο Χάαλαντ θα προτιμήσει τους Καταλανούς εάν γίνει μεταγραφική μάχη ανάμεσα στην ομάδα της Βαρκελώνης και τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.