Προτεραιότητα του Άρη σε φορ και στόπερ

Γιώργος Στράντζαλης19 Δεκεμβρίου 2022

 Στις προεκτάσεις της επιστροφής του Ντάνιελ Μαντσίνι κυριαρχεί η αλλαγή προτεραιοτήτων σε μεταγραφικό επίπεδο καθώς πλέον ο Αρης δεν έχει λόγο να «καίγεται» για την ενίσχυση των επιθετικών άκρων. Ισα-ίσα που με τον Αργεντίνο διαθέσιμο, ο Αλαν Πάρντιου αποκτά ξανά τη δυνατότητα της επιλογής και ταυτοχρόνως, Ιτούρμπε και Καμάτσο αντιλαμβάνονται ότι θα έρχονται από τον πάγκο εκτός κι αν αλλάξουν άρδην την απόδοσή τους στο γήπεδο.

Πλέον μπαίνει σε προτεραιότητα η απόκτηση φορ. Μέσα στην περασμένη εβδομάδα η ΠΑΕ Αρης κοινοποίησε την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ματέι Βίντρα αλλά η στασιμότητα που ακολούθησε φανέρωσε ότι οι δύο πλευρές κάνουν δεύτερες σκέψεις. Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διέρρευσε ότι συνεχίζει να έχει ανοιχτή την πόρτα του στην Championship (σ. σ. αυτό έγραψε η Telegraph), ενώ ο Αρης δεν έχει προχωρήσει στην αποφασιστική κίνηση. Η εξέλιξη της υπόθεσης θα φανεί (λογικά) μέσα στην εβδομάδα.

Η προσθήκη στόπερ επίσης αναμένεται να μπει στις προτεραιότητες. Θεωρητικά, οριστική απόφαση θα παρθεί εντός της εβδομάδας αναλόγως των αποτελεσμάτων στις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Νικολά Ενκουλού. Ο τελευταίος συνεχίζει να… κυκλοφορεί με μπότα την οποία δύσκολο θα αποχωριστεί πριν τα τέλη του χρόνου.

Θεωρείται αδύνατο να είναι έτοιμος πριν τα μέσα του Γενάρη. Αυτό σημαίνει ότι ο Αρης θα ρισκάρει αρκετά αν δεν προχωρήσει στην προσθήκη στόπερ. Ακόμη δηλαδή κι αν ο Ενκουλού «γκρεμίσει» τους κανόνες της λογικής, χρειάζεται και τέταρτος παίκτης. Φαίνεται εξάλλου αυτό από το γεγονός ότι ενόψει της Λιβαδειάς, όπου απουσιάζει ο Φαμπιάνο, ο Αλαν Πάρντιου δεν έχει εναλλακτική επιλογή αλλά θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλχημείες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.