Προτεραιότητα οι αποδεσμεύσεις στον Άρη

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2019

Είναι προφανές και έχει ειπωθεί δημόσια ότι προτεραιότητα για τον Άγγελο Χαριστέα, στο κομμάτι του “πάρε-δώσε” τον Ιανουάριο, είναι οι αποδεσμεύσεις. Δηλαδή, πρώτα το “δώσε” και μετά το “πάρε”, καθώς για να κινηθεί ο Άρης όπως θέλει στο μεταγραφικό παζάρι χρειάζεται πρώτιστα να απαλλαχθεί από συγκεκριμένα “βαρίδια” και στη συνέχεια να συμπληρώσει βασικά κενά στο αγωνιστικό παζλ. 

Πρώτα οι αποδεσμεύσεις, μετά η ενίσχυση 

Εξάλλου, εφόσον επιτευχθούν συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αποχωρήσουν δεν θεωρείται απίθανο είτε να γίνουν επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις είτε η ομάδα να διαθέσει παραπάνω χρήματα απ’ ότι υπολόγιζε για την απόκτηση παικτών σε βασικές θέσεις (μπακ, χαφ, φορ).

Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ του Άγγελου Χαριστέα και των ποδοσφαιριστών, που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, με τον πρώτο να τους ενημερώνει για τις προθέσεις της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου, όπως επίσης και για το γεγονός ότι θα κάνει (και) ο ίδιος προσπάθεια ώστε να βρεθεί ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, για παράδειγμα, υπάρχει κοινό σημείο επαφής και έχει βρεθεί ομάδα να αποκτήσει τα δικαιώματά του. 

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει άμεσα και με τον Μενέντεθ, που επίσης δεν υπολογίζεται και κλήθηκε από καιρό τώρα να συζητήσει την πρόωρη αποδέσμευσή του. Εφόσον βρεθεί ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιό του, ή έστω μέρος αυτού, δεν αποκλείεται να προκύψει και αποχώρηση Τόνσο.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ντουάρτε οι δυσκολίες παραμένουν. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή αποδεικνύεται “σκληρή” στις διαπραγματεύσεις σχετικά με την αποζημίωση για το 3ετές συμβόλαιο και προκειμένου να βρεθεί σημείο επαφής δεν αποκλείεται ο Χαριστέα να έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον ατζέντη του στην Ολλανδία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.