«Προτεραιότητά μου τα Τρίκαλα, πρότυπο ο Διούδης»

Δημήτρης Καλαϊτζής30 Ιουλίου 2020

Ο Χρήστος Ψωμιάδης άνοιξε τα χαρτιά του στο metrosport.gr. Ο νεαρός τερματοφύλακας των Τρικάλων που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος στον Διγενή Νεοχωρίου-ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τον Άρη και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ΑΕ Ευόσμου-μίλησε για το πώς βίωσε ο ίδιος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας του κορωνοΐού, το αν θα παραμείνει στα Τρίκαλα, τις προτάσεις που έχει, αλλά και το πρότυπό του.

Αρχικά, ο πορτιέρε των Θεσσαλών αναφέρθηκε στο πώς βίωσε την καραντίνα:

«Η χρονιά ήταν ιδιαίτερη για όλη την ανθρωπότητα έτσι και για τον αθλητισμό. Το Πρωτάθλημα διακόπηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας. Εμένα η διακοπή με βρήκε στον Διγενή Νεοχωρίου δανεικό από τον ΑΟΤ, όπου και είχα μια πολύ καλή συνεργασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδωσαν το βήμα να αγωνιστώ στην Γ΄ Εθνική κατηγορία».

Στη συνέχεια μίλησε για το αν θα παραμείνει στα Τρίκαλα:

«Προτεραιότητα μου είναι τα Τρίκαλα. Θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι του συλλόγου συνάδουν και με τους δικούς μου».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι σου:

«Προσωπικός μου στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη μου μέσω των προπονήσεων και να βοηθάω με κάθε δυνατό τρόπο την ομάδα που αγωνίζομαι».

Για το μέλλον σου:

«Παρά την γενική στασιμότητα είχα κάποιες συζητήσεις που ωστόσο δεν τελεσφόρησαν ακόμη».

Ποιον τερματοφύλακα έχεις πρότυπο:

«Πρότυπο μου από τους εγχώριους τερματοφύλακες είναι ο Σωκράτης Διούδης. Μου αρέσουν οι αντιδράσεις του και η τεχνική του. Από τους τερματοφύλακες του εξωτερικού πρότυπο μου αποτελεί ο Τερ Στέγκεν. Έχει τρομερή ψυχραιμία με την μπάλα στα πόδια και πολύ καλά αντανακλαστικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.