Προτελευταία στάση... πριν τον υποβιβασμό

Metrosport Team11 Ιουλίου 2020

Προτελευταία στροφή για τα πλέι άουτ στη Super League. Οι πέντε ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ σε Νέα Σμύρνη και Πηγάδια θα κριθούν πολλά για την τελική κατάταξη. Τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 19.15.

Για τη Λαμία και την ΑΕΛ τα πλέι άουτ δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού μόνο με δύο νίκες θα ήλπιζε κάποια από αυτές για την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Πετράκης μετρά πέντε απουσίες ενόψει του παιχνιδιού καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νιάσε, Δημούτσο, Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι και τον τιμωρημένο Βλαχομήτρο.  Στην αντίπερα όχθη, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στη διάθεση του 17 παίκτες. Εκτός έμειναν οι Καρανίκας, Μπούστος, Ασούμπρε οι οποίοι και δεν υπολογίζονται, όπως και ο Ούγγρος τερματοφύλακας Νάγκι λόγω τραυματισμού.

Το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της δίνει η Ξάνθη, η οποία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τη νίκη να είναι επιτακτική ανάγκη. Οι Ακρίτες, που ποτέ στην ιστορία τους δεν έχουν υποβιβαστεί, θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Νίκος Καραγεωργίου θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και θα ανακοινώσει την αποστολή λίγο πριν τη σέντρα. Σε αντίθετο μονοπάτι κινείται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος είναι πρωτοπόρος και αήττητος σε αυτή τη φάση. Ο  Μίλαν Ράσταβατς, δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμα μια φορά στις υπηρεσίες των Χερόνιμο Μπαράλες, Λουίς Βαλιέντε και Ντάνι Σουάρεθ, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους.

ΝΠΣ Βόλος και Ατρόμητος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον θεσσαλικό κάμπο. Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, Στέφανος Ξηρόφωτος, ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Ντεντάκης και Τσαούσης, που έχει υποστεί κάταγμα. Ο Σάββας Παντελίδης, από την πλευρά του, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Χάρη Χαρίση. 

Στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη θα κριθούν πολλά για την υπόθεση παραμονή. Ο Πανιώνιος κατάφερε να κάνει μια καλή πορεία σε αυτή τη φάση και βρίσκεται μια ανάσα από Παναιτωλικό και Ξάνθη.  Ο Λεωνίδας Βόκολος θα έχει στη διάθεση του τον Μπατσάνα Αραμπούλι. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, 21 παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον «τελικό» παραμονής ο Μάκης Χάβος, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ντάουντα και Κέβιν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.