Πρωταθλητής ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπα΄ς: Σήκωσε τη κούπα στο Αμπού Ντάμπι

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2022

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα ηττών και αποκλεισμών, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, κατάφερε να σηκώσει ξανά κούπα σε τουρνουά. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά κατάφερε να κερδίσει τον Ρούμπλεφ στον τελικό του τουρνουά επίδειξης και με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε τη διοργάνωση με 2-1 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήξερε από την αρχή πως ήταν η μεγάλη του ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, για αυτό μπήκε και πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας το πρώτο σετ με χαρακτηριστική ευκολία, με 6-2 γκέιμς. Ο Ρούμπλεφ, βρήκε αντίδραση στο δεύτερο σετ και έφερε την αναμέτρηση στα ίσα, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 6-4 γκέιμς και οι δύο τους θα έλυναν τις διαφορές τους στο τρίτο σετ, για το ποιος θα κατακτήσει τη διοργάνωση επίδειξης, που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι.

Στο τελευταίο σετ, ο Έλληνας τενίστας έδειξε την κλάση του και κατάφερε να επικρατήσει με 6-2 γκέιμς απέναντι στο Ρώσο τενίστα. Έτσι, αναδείχθηκε πρωταθλητής της διοργάνωσης επίδειξης. Με αυτή τη νίκη ο Τσιτσιπάς, πήρε μία… άτυπη ρεβάνς μετά την ήττα στα ATP Finals του Τορίνο, πριν από μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.