ΠΑΟΚ: Προτάθηκε ο Εσκουδέρο, δεν έχει κλείσει του Μπάμπα!

Κώστας Πετρωτός31 Ιουλίου 2021

Ο ΠΑΟΚσυνεχίζει την έρευνα για αριστερό μπακ που, όπως έχουμε γράψει, εξαρτάται και από την έκβαση της υπόθεσης του Τζοβίνκο. Σύμφωνα με πληροφρίες της “Μ” και του Metrosport.gr ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ είναι του Σέρχιο Εσκουδέρο.

Πρόκειται για τον 31χρονο, ύψους 1.76μ. Που έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη (ήθελε να τον κρατήσει, αλλά εκείνος δεν ήταν ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής, καθώς πέρυσι είχε 14 ματς και ένα γκολ) και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Σε πρώτη φάση η περίπτωσή του παρουσίαζε δυσκολία στο υψηλό συμβόλαιο που ζητούσε ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ, παίρνει μηνύματα για κάθε μεταβολή της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα δεν έχει κλείσει η υπόθεση του Ραχμάν Μπάμπα. Ο Γκανέζος συμμετέχει στα φιλικά της Τσέλσι και όσο παραμένει ακόμη διαθέσιμος ο ΠΑΟΚ δεν χάνει το ενδιαφέρον του.

Εξάλλου, χθες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η πλευρά του Πέδρο Ρεμπότσο της Γκινγκάμπ που ο ΠΑΟΚ έχει σταντ μπάι, ζήτησε από τον Δικέφαλο τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει στην μεταγραφή του.

Πάρτε μία γεύση από τον Εσκουδέρο:
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.