«Πρόταση της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας στον Μπενζεμά - Διαλέγει όποια ομάδα θελήσει»

Metrosport Team30 Μαΐου 2023

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ απο την Ισπανία, έρχονται στο φώς της δημοσιότητας νέα στοιχεία σχετικά με την αστρονομική πρόταση που έγινε στον Καρίμ Μπενζεμά, καθώς αναφέρεται πως η  κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είναι αυτή που ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον Γάλλο επιθετικό.

«Ζαλίζει» η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Καρίμ Μπενζεμά, καθώς του προσφέρονται 200 εκατομμύρια ευρώ, για να αποχωρήσει απο την Ρεάλ Μαδρίτης και να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία.  Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστό ποιος σύλλογος είναι αυτός που θέλει τον 35χρονο αστέρα της «Βασίλισσας», με δημοσίευμα της «el mundo» να αναφέρει πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο club.

Η Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είναι αυτή που έχει κάνει πρόταση στον Καρίμ Μπενζεμά, δίνοντάς του μάλιστα το ελεύθερο να αποφασίσει μόνος του σε ποια ομάδα θέλει να πάρει μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπο όροι στο συμβόλαιο είναι πως ο Γάλλος θα κρατήσει το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του, ενώ θα γίνει και πρεσβευτής στην προσπάθεια που κάνει η Σαουδική Αραβία για να διοργανώσει το Μουντιάλ το 2030.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.