Πρόταση από Γερμανία για Μιχάι

Metrosport Team28 Ιουλίου 2020

Είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι οι πωλήσεις θα αποτελέσουν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έχουν αποδεχθεί την λογική των πωλήσεων ως βασική επιλογή για να δημιουργεί η ΠΑΕ έσοδα και να μπορεί να αναπτύσσεται και παράλληλα να ξεφεύγει και από τους σκοπέλους του FFP. Υπάρχουν παίκτες που και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ προωθεί στην μεταγραφική αγορά για έχοντας ορίσει συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους για πιθανή μεταγραφή (Ακπομ, Γιαννούλης, Λημνιός) και είναι χαρακτηριστικό χθες ότι για τον Γιαννούλη, χθες επανήλθε στην Ιταλία το ενδιαφέρον της Αταλάντα. Οι ανακατατάξεις που επίκεινται στην ιταλική ομάδα οδηγούν σε έρευνα για αριστερό μπακ, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Βέλγος, Τίμοθι Καστάνιε, θα αποτελέσει παρελθόν. Ετσι προκύπτει το ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη, αλλά και τον Μέλε της Γκενκ που κοστολογείται στα επτά εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, όπως έχουμε σημειώσει, έχει ήδη μεταφερθεί από άνθρωπο γερμανικής ομάδας στον Όλαφ Ρέμπε το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Λημνιό. Μάλιστα. άνθρωποι της ποδοσφαιρικής πιάτσας εκτιμούν ότι το επόμενο διάστημα θα φτάσει στην Τούμπα πρόταση περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Η πιο φρέσκια πληροφορία, τέλος, έρχεται για τον Ενέα Μιχάι και την αποκαλύπτει σήμερα η «Μ». Στην Τούμπα έχει ήδη φτάσει πρόταση από γερμανική ομάδα (μένει να διευκρινιστεί αν πήρε και την μορφή επίσημου εγγράφου) για τον Αλβανό διεθνή και τις επόμενες μέρες θα κριθεί πώς θα χειριστεί την υπόθεση ο Δικέφαλος.

Πάντως, γενικώς το θέμα πωλήσεις βάζει σε δίλημμα όλο τον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο, καθώς, άπαντες γνωρίζουν ότι το μεγάλο μεταγραφικό παζάρι θα στηθεί τον Σεπτέμβριο. Οπότε είναι σημαντικό να ορίσουν στην ΠΑΕ για κάθε παίκτη την τιμή που θα μπορούσε να τους βάλει από τώρα σε διαδικασία πώλησης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.