Πρώτα ο Σκουρτόπουλος, ακολουθεί ο Καββαδάς

Στέλιος Παρθενάκης11 Μαΐου 2021

O Ηρακλής να ολοκλήρωσε από τα τέλη Απρίλη τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις με την κατάκτηση της 10ης θέσης, αλλά πλέον η διοίκηση έχει όλο τον χρόνο μπροστά της να οργανώσει την επόμενη σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν η πρώτη κίνηση θα είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, όπως έχει υπογραμμίσει εδώ και ημέρες η Metrosport. Ο Έλληνας τεχνικός έχει καλή συνεργασία με τον Θόδωρο Δρακόπουλο, ο οποίος και αυτός από τη μεριά του θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον έμπειρο κόουτς. Μάλιστα, σύντομα θα υπάρχει και το καταληκτικό ραντεβού, αφού υπάρχει πολύ θετική προδιάθεση με σκοπό να μπει ένα σωστό πλαίσιο. Φυσικά, θα πρέπει να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές, για να γίνει η ΚΑΕ ακόμη πιο ελκυστική από όλες τις απόψεις τη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα βάση του κορμού]για την επόμενη σεζόν θα είναι και πάλι ο Βασίλης Καββαδάς, του οποίου όμως το όνομα ακούγεται έντονα στην μπασκετική αγορά. Ο διεθνής σέντερ έχει δεθεί με την ομάδα, αλλά ο «Ημίθεος» θα πρέπει να του καταθέσει μια πολύ αξιόλογη πρόταση, που θα αποτελέσει δέλεαρ από κάθε άποψη.

Σε σχέση με τους νέους Φίλλιος και Πετανίδης έχουν συμβόλαια, ενώ ανοικτό είναι και του Γεωργαλά.

Τέλος, στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει wild card στο BCL ή έστω να παίξει στο FIBA Europe Cup, αφού η πορεία μόνο κέρδη απέφερε παρά το όποιο οικονομικό κόστος. Μην ξεχνάμε ό,τι ήταν η επιμονή του Θόδωρου Δρακόπουλου να βάλει τον Ηρακλή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμμετοχή που μεγάλωσε το γόητρο ενός τόσο ιστορικού συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.