Πρώτα ο Ατρόμητος, μετά οι υπογραφές με Σάσα

Γιώργος Στράντζαλης28 Φεβρουαρίου 2021

Μαζί θα συνεχίσουν, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, Αρης και Λούκας Σάσα για τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια. 

Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε από κοινού στην προχθεσινή συζήτηση που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» με τον ποδοσφαιριστή, στην οποία μεταξύ άλλων επιβεβαιώθηκε το σημείο ταύτισης που είχε βρεθεί στο οικονομικό και απομένουν πλέον να διευθετηθούν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες προτού πέσουν οι υπογραφές. 

Αυτό θα γίνει εντός της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε ο Βραζιλιάνος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, βάζοντας έτσι τέλος και στις όποιες φήμες διέρρευσαν τα τελευταία 24ώρα και οι οποίες των ήθελαν να βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ άλλων ομάδων. Τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. 

Λογικό από τη μία, αφού ο Λούκας Σάσα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα έχοντας συμβάλλει αποτελεσματικά στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει φέτος η ομάδα. Από την άλλη, όμως, ανέκαθεν αποτελούν προτεραιότητα για τον Βραζιλιάνο η παραμονή του στους «κιτρινόμαυρους», ειδικά από τη στιγμή που προέκυψε ταύτιση και στο οικονομικό σκέλος, με τις δύο πλευρές να κάνουν υποχωρήσεις προς την κατεύθυνση της πολυπόθητης συμφωνίας.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Λούκας Σάσα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο εντός των επόμενων 24ώρων και θα κλείσει 4ετία στον Αρη, καθώς ήρθε στο «Κλ. Βικελίδης» το 2019 έχοντας μέχρι σήμερα 70 συμμετοχές και έξι γκολ με την Κιτρινόμαυρη φανέλα. 2019.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.