Πρώτα να «κλείσει» τις προτεραιότητες

Γιώργος Στράντζαλης29 Νοεμβρίου 2022

Η προσθήκη κεντρικού μέσου ήταν εξ αρχής στις μεταγραφικές προτεραιότητες του Αρη ενόψει της χειμερινής περιόδου, ενώ εκείνη του winger προέκυψε και μετατράπηκε σε ανάγκη στην πορεία. Αφενός μετά την κόντρα της ομάδας με τον Ντάνιελ Μαντσίνι και αφετέρου από το χαμηλό επίπεδο ανταπόκρισης που είχαν στον α’ γύρο οι Ραφαέλ Καμάτσο και Χουάν Ιτούρμπε. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κάλυψη των δύο αυτών αγωνιστικών προτεραιοτήτων κι εφόσον καλυφθούν άμεσα, τότε μόνο θα αποφασιστεί για επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής η υπόθεση του Βλάντιμιρ Νταρίντα παραμένει σε πρώτο πλάνο. Ο Αρης κατέθεσε πρόταση στο διεθνή Τσέχο για διετές συμβόλαιο και αυτός βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική των Κιτρινόμαυρων σύμφωνα (και) με την “Bild”. Εκείνο που απομένει, τουλάχιστον προσώρας, είναι να συναινέσει η Χέρτα Βερολίνου καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στον ακραίο επιθετικό που θα αποκτηθεί με την προοπτική να δώσει το… κάτι παραπάνω από τις υπάρχουσες επιλογές. Ο Αρης δεν θα έλεγε όχι σε έναν εξτρέμ με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Γιάννη Φετφατζίδη. Για την ακρίβεια, αυτό ψάχνει. Ωστόσο, η προοπτική να επιστρέψει ο Έλληνας επιθετικός δεν προκύπτει καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κάποιο τέτοιο deal. Οι Κιτρινόμαυροι κινούνται προς άλλη κατεύθυνση και όπως έχουμε μεταφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ κάνουν focus σε παίκτη που έχει εμπειρία στην La Liga, με την περίπτωσή να είναι όμως εξαιρετικά δύσκολη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.