Πρώτα η πρόκριση και μετά οι μεταγραφές

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2022

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί το deal του Αρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάρβιν Πίρσμαν, ενώ θεωρείται θέμα ωρών και τελειώσει κι αυτό του Σάντε Σίλβα. Ωστόσο το μεγάλο στοίχημα παραμένει η συμφωνία με Λατίνο φορ για την οποία προσπαθούν οι «κίτρινοι» αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Αν δεν υπήρχε ο αγώνας του Κυπέλλου με τη Λαμία, πιθανόν η ΠΑΕ Αρης να είχε προχωρήσει στην έκδοση επίσημων ανακοινώσεων καθώς οι υποθέσεις των Πίρσμαν, Σίλβα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Σε ότι αφορά την πρώτη, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι ενός ποσού περί των 120.000 ευρώ καθώς επίσης και ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί με την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη. Στην πραγματικότητα, ο Αρης δεν έχει να συζητήσει κάτι με τον 31χρονο Βέλγο γιατί η μεταξύ τους συμφωνία χρονολογείται εδώ και μπόλικες εβδομάδες. Θέμα ωρών θεωρείται η επικύρωση της επιστροφής και του Σάντε Σίλβα. Αυτή η αίσθηση αναδύεται εδώ και μέρες από το περιβάλλον του Αρη, χθες παρουσιάστηκε ως επίσημο και από την πλευρά της Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία φέρεται να έκλεισε winger και αποδεσμεύει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Επί της ουσίας, το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος καθώς ο Σίλβα ήθελε να επιστρέψει υπό τη μορφή δανεισμού στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά ο Αρης είχε ξεκαθαρίσει ότι τον θέλει μόνο ως ελεύθερο. Χθες πάντως, δημοσίευμα της «Post» του Νότιγχαμ έγραψε ότι η Φόρεστ είχε επενδύσει ποσό 200.000 ευρώ (για την αγορά των δικαιωμάτων του) το οποίο δεν απόσβεσε ποτέ.

Βέβαια, το μεγάλο στοίχημα για τον Αρη είναι στη θέση του φορ. Ασφαλείς πληροφορίες της σημερινής «Μ» αναφέρουν ότι εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες οι «κίτρινοι» προσπαθούν να πείσουν Λατίνο επιθετικό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει συνηθίσει να υπογράψει συμβόλαια με απολαβές περί του ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο και δείχνει να προτιμά τα πολλά λεφτά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Σε κάθε περίπτωση, για τον Αρη είναι απαραίτητο να ζητήσει άμεσα μια οριστική απάντηση γιατί πλέον δεν έχει σύμμαχο τον χρόνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.