Προσθεσεις κι αφαιρέσεις στον ΠΑΟΚ

Αρις Νικολάκης23 Ιουλίου 2021

Ορθά , ορθότατα πράττει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Κι επιμένει στις ενισχύσεις φορτώνοντας – με την καλή έννοια – το ρόστερ τού Κυπελλούχου. Τούτο καθώς καταγράφεται έντονη δραστηριότητα της ΠΑΕ στο μεταγραφικό μέτωπο. Αναμένουμε όμως, πως και τι θα πράξει ο Ρουμάνος προπονητής για το – επίσης με καλή έννοια ξεφόρτωμα – του ρόστερ.

Φυσικά και δεν είναι λογικό να διατηρήσει υπερφορτωμένο ρόστερ. Και μάλιστα, με παίκτες οι οποίοι – να μας συγχωρείστε για την έκφραση – περισσεύουν. Ονόματα δε λέμε αλλά... Σε κάποιες θέσεις έχει ποσότητα αλλά ουχί ποιότητα επιλογών. Και σε άλλες έχει ποιότητα και δεν έχει ποσότητα.

Και δεν υπάρχει άπλετος χρόνος στην διάθεση του ΠΑΟΚ, για να περιμένει την ανταπόκριση ορισμένων στο επίπεδο των απαιτήσεων του. Όταν μάλιστα, συγκεκριμένοι δεν καταφέρνουν καιρό τώρα, να πείσουν, πως δικαιούνται... εσαεί ευκαιρίες.

Ως εκ τούτων θεωρούμε πως τα εύκολα θέματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου τελικά, είναι αυτα τα οποία αφορούν τις προσθέσεις στο ρόστερ. Και τα δύσκολα αυτα τα οποία αφορούν στις αφαιρέσεις. Αν και ο ίδιος κι οι παίκτες και γενικά ο ΠΑΟΚ ως ομάδα θα δοκιμασθούν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το αποτέλεσμα των προσθαφαιρέσεων.

Αυτά, τα περί χρόνου και περί δυσκολιών κι ευκολιών πάντως, κατά κανόνα. Κι όπως κάθε κανόνας υπάρχουν κι εξαιρέσεις. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο εκ Σουρινάμ ορμώμενος έχει στην διάθεση του μία εξαιρετική ευκαιρία, να επανακάμψει επί σκηνής ελληνικού ποδοσφαίρου ως σταρ. Ήτοι ως ήταν. Και τούτο επειδή ήταν σταρ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αυτόν και τον Ομάρ Ελ Καντουρί θεωρεί ...μπαλαντέρ στην τράπουλα του. Και θα πράξει τα πάντα, για να δικαιωθεί η θεωρία του αυτή.

Δεν αρκεί όμως, το τι θα πράξει ο προπονητής. Εάν κι εφ’ όσον ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ την ευκαιρία δεν αδράξει... Δεν θα επιστρέψει ως σταρ επί σκηνής ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δε θα φταίει ο ΠΑΟΚ γι’ αυτό. Όπως δεν έφταιγε ο ΠΑΟΚ και για να τον δανεισμό του. Διαφωνείτε;

Τώρα , σε ό, τι αφορά τις εντυπώσεις της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ως συνόλου κι ουχίο ως ατόμων... Θα επιμείνουμε, πως για συζητήσεις καλοκαιρινών νυκτών προσφέρονται αφειδώς. Για σοβαρή όμως, ανάλυση δεν προσφέρονται. Και πως να προσφερθούν με την τακτική των δύο ενδεκάδων, μία ανά ημίχρονο την οποία επέβαλε ως... καθεστώς ο προπονητής του Κυπελλούχου.

ΥΓ 1: Η Ολυμπιακή Επιτροπή των Σκοπίων στην ιστοσελίδα της ΔΟΕ αναφέρεται ως «Βόρειας Μακεδονίας» αλλά… Στην δική τους ιστοσελίδα (mok.org.mk) αναφέρονται ως «Μακεδονίας» !!!

ΥΓ 2: Κι η ΔΟΕ πάντως, επιμένει στην αναφορά συντομογραφίας των Σκοπίων ως MKD από την εποχή που αναγνωριζόταν από τον ΟΗΕ ως FYROM! Επιμένει μετά την επίσημη μετονομασία τους μετά την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών…

ΥΓ 3: Επί του παρόντος πάντως, δεν κινείται φύλλο... αντίδρασης από ελληνικής πλευράς για την επιμονή των Σκοπίων στο «Μακεδονική Ολυμπιακή Επιτροπή». Αυτά! Επί τού παρόντος..

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.