Προστατέψτε τον Γκαρσία και την ομάδα!

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2020

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος που χρειάζεται τεράστιους σε προσωπικότητα, θέληση και δυναμικότητα ανθρώπους να τον υπηρετούν. Ένας από αυτούς είναι και ο Πάμπλο Γκαρσία. Ανέλαβε τη θέση του προπονητή. Το πιο δύσκολο και απαιτητικό πόστο στον οργανισμό του Δικεφάλου. 

Αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι το παρελθόν είναι παρελθόν και εμείς θα κρίνουμε τον Γκαρσία ως προπονητή και όχι ως τον ηγέτη που πέρασε κάποτε από την ομάδα. Δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. 

Ο Γκαρσία τούτη την στιγμή αποτελεί τον μονόλιθο του ΠΑΟΚ που στρέφεται, όπως και παλιότερα, απέναντι σ΄ αυτούς που αδικούν, που καθεστοποιούν το ποδόσφαιρο και το μετατρέπουν σε άθλημα της μιας ομάδος και εν προκειμένω του Ολυμπιακού. Είναι η προσωπικότητα που εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία του αγνού ΠΑΟΚτσή. Ο Γκαρσία θα πολεμηθεί όσο λίγοι για να μην πούμε όσο κανείς. Θα πολεμηθεί και από έξω αλλά και από μέσα. Γι΄αυτό και η στήριξη που θα του παρέχουμε όλοι εμείς επιβάλλεται να είναι πολλαπλάσια οποιασδήποτε προηγούμενης. 

Μέχρι την τελευταία αγωνιστική κανείς δεν ασχολούνταν με τον ΠΑΟΚ. Το είχαμε επισημάνει στην αρθρογραφία μας με την επεξήγηση ότι πλέον για τους καθεστωτικούς , όλους αυτούς που σήμερα εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό και εν μέρη την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος. Θες οι εμμονές του Φερέιρα, τα λάθη της διοίκησης , τα δικά μας λάθη, η εσωστρέφεια… όλα αυτά μαζί είχαν θέσει την ομάδα εκτός πλάνου οποιασδήποτε διεκδίκησης. 

Από την Κυριακή το απόγευμα τα πράγματα άλλαξαν. Τα παραγοντικά μιάσματα βγήκαν από τις «βοθρώδεις» τρύπες τους για να αναπτύξουν τη γνωστή επιχειρηματολογία του παραλογισμού η οποία κατ' επανάληψη έχει ξευτελιστεί στα μάτια όλης της φίλαθλης γνώμης. Έλεγαν και λένε ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει ομάδες, τον Βόλο, την Ξάνθη, τον Παναιτωλικό, τον ΟΦΗ!! Δεν υπήρξε ούτε ένα ματς που να έπαιξε με αυτούς τους αντιπάλους και να μη μάτωσε ο ΠΑΟΚ. Πρόσφατα δε, πήγαν να σιγοψιθυρίσουν κάτι για τον Βόλο και ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία. Η ολική επαναφορά των κ.κ. Καραπαπά και Κούγια αλλά και οποιουδήποτε δημοσιογράφου στα ελεγχόμενα μέσα παρουσιάζει ανάλογες απόψεις, χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Η αντιμετώπιση αυτή δεν πρέπει να είναι ούτε περιστασιακή ούτε άνευ στρατηγικής. 

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ ήταν ‘υπεράνω’ και την πλήρωσε με την πολυιδιοκτησία και τη χαμένη ευκαιρία να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα. ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ! Εγώ θα αντιδράσω, ο διπλανός μου επίσης. Δεν έχουμε όμως τη δύναμη να πατάξουμε αυτό το γκαιμπελιστικό ανοσιούργημα που λαμβάνει χώρα κάθε φορά που ο Δικέφαλος γίνεται επικίνδυνος. Και αυτή τη φορά ο Δικέφαλος δεν είναι επικίνδυνος λόγω του υλικού του αλλά της συσπείρωσής του. Ποιος πρέπει να μπει μπροστάρης; Η ΠΑΕ και τα επικοινωνιακά και νομικά μέσα που διαθέτει. Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος ο Σαββίδης ή ο Μ. Γκαγκάτσης να προσπαθεί να απαντά σε όλους αυτούς και ο Καρέτα-Καρέτα ή ο Δούκας του Μπάκιγχαμ να απουσιάζουν εδώ και μήνες και η μόνη ενασχόλησή τους να προσδιορίζεται στους τοπικούς δημοσιογράφους.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ. Κάθε μέρα μια μήνυση, κάθε ώρα μια ανακοίνωση. Προστατέψτε τον Γκαρσία και την ομάδα και όλα θα βρουν το δρόμο τους. Η διαιτησία φέτος έχει κάνει εγκλήματα υπέρ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που ξεπεράστηκαν σαν λευκές σελίδες σε βιβλίο. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ρεκόρ σε κίτρινες κάρτες. Όλοι μαζί πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα σιχάματα που μας χαλάνε τις ποδοσφαιρικές μας Κυριακές. Γι΄ αυτό ένας για όλους και όλοι με τον Γκαρσία!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.