Προσπερνά τον Πούκι, κάνει επαφές με φορ από κορυφαία λίγκα

Κώστας Πετρωτός30 Μαΐου 2023

Εδώ και μέρες το metrosport.gr έχει αποκαλύψει ότι η απόλυτη προτεραιότητα στα μεταγραφικά είναι ο φορ περιοχής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καίγεται για την απόκτηση του επιθετικού που θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην γραμμή κρούσης της ομάδας και θα τον κάνει να νιώσει πιο ήρεμος ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων και όπως δείχνουν οι πρώτες κινήσεις από τα γραφεία της Τούμπας, άπαντες έχουν ρίξει το βάρος εκεί.

Όπως καταγράφηκε και στην πρώτη σύσκεψη, υπό τον Γιώργο Σαββίδη, ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας, του Ζοσέ Μπότο και των υπόλοιπων σκάουτς που βρίσκονται στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, είναι να επιλέξουν περιπτώσεις παικτών μέσα από τις οποίες θα βγει η τελική λίστα που θα πάει για έγκριση στον Ιβάν Σαββίδη.

Αυτή η λογική ισχύει για τις αναζητήσεις παικτών στις θέσεις που ψάχνει παίκτες ο ΠΑΟΚ και, φυσικά, δεν εξαιρείται από αυτή την διαδικασία και η υπόθεση του φορ.

Οι επαφές και οι κρούσεις έχουν ήδη αρχίσει με στόχο να γίνει η προεργασία, έτσι ώστε όταν πάει η τελική λίστα με τους επιθετικούς στον Ιβάν Σαββίδη να έχει όλα τα δεδομένα κάθε περίπτωσης μπροστά του.

Η πρόταση χωρίς συνέχεια για Πούκι και μία σημαντική κρούση

Οι άνθρωποι του Δικεφαλου εξετάζουν προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ και μία από αυτές ήταν και του Τεέμου Πούκι. Ο Φινλανδός που έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόριτς είχε απασχολήσει την ΠΑΕ επί Μίχελ, αλλά τελικά είχε προτιμηθεί ο Ακπομ.

Στην παρούσα φάση, πάντως η περίπτωση του Πούκι (φέρεται να έχει πρόταση μαζί με τον Μπακαμπού από την Σάμσουνσπορ) προσπερνιέται, αφού ο Δικέφαλος έχει εστιάσει σε άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, έχει ήδη κάνει κρούση σε παίκτη από μεγάλο Πρωτάθλημα και περιμένει απάντηση εντός εβδομάδας. Πρόκειται για ώριμο, αλλά όχι βετεράνο, φορ, με σημαντική καριέρα, για τον οποίο υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί από την ομάδα που έπαιξε πέρυσι, αν ο ίδιος συμφωνήσει με την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Πιθανόν, παρόμοια διαδικασία να ακολουθηθεί και με άλλο επιθετικό, έτσι ώστε επαναλαμβάνουμε, να κατατεθούν ολοκληρωμένες προτάσεις στον Ιβάν Σαββίδη και μόλις δώσει το τελικό ΟΚ για κάποια από αυτές να μην χρειαστεί πολύς στην τελική διαπραγμάτευση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.