Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο κατά του ΠΑΟΚ!

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2020

Η προπαγάνδα εις βάρος του ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει κάθε όριο τη φετινή σεζόν!

Ακόμη ένα «επεισόδιο» παρακολουθήσαμε χθες, μετά τη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά επί του Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σε αυτήν προσπάθησαν να  πείσουν και πάλι ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ευνοημένος.

Κάνουν λόγο για τρεις φάσεις. Το πέναλτι μετά την ανατροπή του Πέλκα από τον Ινσούα, την δήθεν αποβολή ππυ έπρεπε να δοθεί στον Πέλκα, αλλά και το υποτιθέμενο πέναλτι του Βιεϊρίνια. 

Στην ανατροπή του Πέλκα φαίνεται καθαρά από τα στιγμιότυπα ότι υπάρχει ανατροπή από πίσω, με τον Ινσούα και να βρίσκει με το γόνατο τον παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά και να έχει το χέρι του στην πλάτη του. 

Στη δεύτερη φάση για την υποτιθέμενη αποβολή του Πέλκα, αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη φάση συμβαίνει στο 3', όταν και ο Ελβετός διαιτητής δε δίνει την κίτρινη στον 26χρονο μέσο του ΠΑΟΚ. Προφανώς και δαφορετικά θα λειτουργούσε στο υπόλοιπο ματς αν είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα, οπότε είναι τελείως άτοπο να υποστηρίζει κανείς ότι στο 7΄θα αντιδρούσε και πάλι με τον ίδιο τρόπο. 

Πάμε όμως και στη φάση που είναι η επιτομή της προπαγάνδας, αυτή του 86ου λεπτού, όταν ο Βιεϊρίνια έκανε κοντρόλ με το στήθος και γύρισε την μπάλα στον Πασχαλάκη. Οι πράσινοι ζήτησαν πέναλτι (!) για μια φάση που αφενός είναι εκτός περιοχής, αφετέρου ούτε κατά διάνοια βρίσκει το χέρι του Πορτογάλου. 

Δείτε το βιντεο

Kαι όπως βλέπετε στη φωτό, η φάση είναι ξεκάθαρα έξω από την περιοχή

Μέσα σε όλα αυτά, «πνίγουν» τη φάση της καθαρής δεύτερης κίτρινης στον Πούγγουρα για τον φράγμα στον Λημνιό, λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. 

Η προπαγάνδα για ακόμη μια φορά πάει να κάνει το... άσπρο μαύρο. 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.