Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Θερμαΐκός Θέρμης

Metrosport Team31 Μαΐου 2023

Δεν κατάφερε ο Θερμαϊκός Θέρμης να κατακτήσει το τρίτο κύπελλο στην ιστορία του καθώς έχασε από τον Καμπανιακό με 2-0.

Ο αριστερός μπακ του Θερμαϊκού, Νίκος Κουρέλλας τόνισε μετά τον αγώνα: «Δίκαια νίκησε ο Καμπανιακός. Καλή επιτυχία να έχει στα μπαράζ ανόδου. Το παιχνίδι κρίθηκε στα δικά μας λάθη. Από οργανωμένη επίθεση δεν είχε κάποιες φάσεις. Αξιοποίησε τα λάθη μας και νίκησε. Συγχαρητήρια και πάλι».

Ο έμπειρος μέσος, Μανόλης Παπαστεριανός δήλωσε για την ήττα: «Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ο Καμπανιακός ήταν πιο αποτελεσματικός έχει περισσότερη εμπειρία από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Να δώσω συγχαρητήρια στον Καμπανιακό και να του ευχηθώ να πετύχει την άνοδο».

Ο Σάββας Αθανασιάδης μετά την ήττα στον τελικό, δήλωσε: «Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Πάτησε δύο φορές στην περιοχή μας. Τελείωσε τις φάσεις με ένα πέναλτι και ένα τετ α τετ. Εμείς από κει και πέρα προσπαθήσαμε, παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο, είχαμε τις ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Καμπανιακό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.