ΑΡΗΣ: Θέλει τον Πιέρο Σωτηρίου για την επίθεση

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιανουαρίου 2021

Την περίπτωση του Πιέρο Σωτηρίου εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.


Ο Κύπριος επιθετικός είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο μεταγραφικό ραντάρ των Κιτρινόμαυρων και μάλιστα έχει προκριθεί στη σχετική λίστα σε σχέση με άλλες περιπτώσεις φορ.

Για την ακρίβεια, ο Αρης αυτή τη στιγμή έχει ζητήσει να μάθει τα δεδομένα για τον Σωτηρίου και πιο συγκεκριμένα τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να τον αποκτήσει, αφού ανήκει στην Αστάνα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

Η ομάδα του Καζακστάν απέκτησε τον περασμένο Φεβρουάριο τον 27χρονο διεθνή επιθετικό έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Κοπεγχάγη, στην οποία συνολικά κατέγραψε 110 συμμετοχές με 35 γκολ και 11 ασίστ. Ο σύλλογος της Δανίας τον είχε αποκτήσει το 2017 από τον ΑΠΟΕΛ, όπου είχε 100 συμμετοχές και 40 γκολ. 

Πρόκειται για έναν ικανό και αποτελεσματικό επιθετικό, με εμπειρία σε Champions League και Europa League, ενώ σε διεθνές επίπεδο είναι μέλος της Εθνικής Κύπρου από το 2012 και μετράει 44 συμμετοχές με 10 γκολ. Στην Αστάνα μέσα στο 2020 έκανε 15 παιχνίδια για το Πρωτάθλημα με 6 γκολ και από μία συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League και του Europa.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.