Προσπάθεια να καλύψει άλλα δύο κενά

Γιώργος Στράντζαλης05 Φεβρουαρίου 2024

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχει το περιθώριο ο Αρης για να καλύψει τα βασικά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του, καθώς την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου κλείνει το παράθυρο και για τους “ελεύθερους” ποδοσφαιριστές.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι η τέταρτη μεταγραφή που έκαναν οι Κιτρινόμαυροι, μετά τους Λίντσεϊ Ρόουζ, Γιάννη Φετφατζίδη και Τζούισον Μπένετ, με τον Ιρανό να καλύπτει ένα από τα πιο βασικά κενά, αυτό της επίθεσης και του παίκτη ο οποίος θα βάλει τέλος στη… μοναξιά του Λορέν Μορόν. 

Η πρόκριση του Ιραν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ασίας βέβαια είναι “πρόβλημα” και δίνει παράταση στην άφιξη του Καρίμ στη Θεσσαλονίκη, με τον Άκη Μάντζιο να ελπίζει ότι θα τον έχει διαθέσιμο τουλάχιστον στα μέσα του μήνα.

Εκείνο που χρειάζεται πλέον η ομάδα για να καλύψει τις ανάγκες του ρόστερ είναι η προσθήκη ακόμη δύο ποδοσφαιριστών. Ενός χαφ, ο οποίος περισσότερο θα λειτουργεί υποστηρικτικά στον Βλάντιμιρ Νταρίντα και θα είναι εκείνος που όταν χρειάζεται να πάρει ανάσες ο Τσέχος θα κρατάει τις ισορροπίες στον άξονα, αλλά θα μπορεί να βγάζει και μαρκαρίσματα όταν για παράδειγμα χρειάζεται να βγαίνει ο Τζούρασεκ. Κι ενός αριστερού μπακ καθώς είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο Αρης δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν και να έχει απαιτήσεις από τον Μάρτιν Μοντόγια ή μπορεί να μείνει μόνο με τον Φεράρι.

Σε ότι αφορά τον παίκτη για τον άξονα, η “Μ” ήδη έχει σημειώσει ότι τα προηγούμενα 24ώρα ήταν σε εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπαντού Εντιαγέ για την προοπτική επιστροφής του στην ομάδα, αλλά δεν βρέθηκε σημείο επαφής. Μάλιστα, ο 31χρονος μέσος είναι σε συζητήσεις με την Κάρντιφ και με ομάδες στην Τουρκία, όπου είναι πιθανό να παραμείνει.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αρης πρέπει να κοιτάξει τις “εναλλακτικές” του περιπτώσεις και να το κάνει άμεσα καθώς δεν έχει πλέον την πολυτέλεια του χρόνου για να καλύψει ένα σημαντικό κενό στον άξονα. Σε ότι αφορά τον παίκτη που χρειάζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας υπάρχουν παίκτες που έχουν εξεταστεί, αλλά με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται ότι δύσκολα θα προκύψει συμφωνία. Εκτός κι αν στα επόμενα 24ωρα προκύψει από τη μεταγραφική λίστα κάποια νέα ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.