Prosopikos.gov.gr: Η εφαρμογή που απαντά στις απορίες σχετικά με τον προσωπικό ιατρό

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2022

Τέλος στα μεγάλα ερωτηματικά που είχε γεννήσει το όλο σύστημα με τον προσωπικό γιατρό. Στο prosopikos.gov.gr θα μπορούν από σήμερα (08.11.2022) οι πολίτες να βρίσκουν απαντήσεις για τις απορίες που έχουν σε ό,τι αφορά αυτό το ζήτημα.

Η πλατφόρμα prosopikos.gov.gr για τον Προσωπικό Γιατρό «ανέβηκε» στο gov.gr, όπως ανακοίνωσαν τα υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Όλες οι πληροφορίες για τον θεσμό του προσωπικού γιατρού συγκεντρώνονται στο prosopikos.gov.gr και τη σελίδα μπορούν να επισκέπτονται τόσο οι πολίτες όσοι και οι γιατροί.

Οι πολίτες μέσω του prosopikos.gov.gr έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στον Προσωπικό Γιατρό και να ενημερώνονται για:

  • Τις δωρεάν παροχές που προσφέρει ο Προσωπικός γιατρός
  • Τη διαδικασία εγγραφής στον νέο θεσμό
  • Τη διαδικασία για να προγραμματίσουν και να κλείσουν το ηλεκτρονικό ραντεβού τους.

Παράλληλα δίνονται όλες οι πληροφορίες για την υλοποίηση του νέου θεσμού μέσω συχνών ερωτήσεων – απαντήσεων προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν τις παροχές που προσφέρει ο Προσωπικός Γιατρός.

Στην νέα ιστοσελίδα θα μπορούν να μπαίνουν και οι γιατροί για να κατευθύνονται στην ιστοσελίδα εγγραφής τους, και να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που τους αφορούν. Επιπλέον, παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία σχετικά με την πορεία του θεσμού και τη συμμετοχή των πολιτών και των γιατρών σε αυτόν.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.