Προσωπική επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα ο Μενσά

Κώστας Πετρωτός22 Μαΐου 2020

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει πάει πίσω τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. Ο Αμπέλ Φερέιρα, σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, προχωρούν βήμα-βήμα το πλάνο τους ώστε οι ασπρόμαυροι να παρουσιαστούν πλήρεις στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Χθες (20/5) διαβάσατε μέσα από το Metrosport.gr ότι προτάθηκε ο Μπερνάρντ Μενσά, ο 25χρονος Γκανέζος μέσος της Καϊσέρισπορ.

Σήμερα, παραθέτουμε νέες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπόθεση. Κατ' αρχήν ο κόουτς του ΠΑΟΚ τον γνωρίζει από την Πορτογαλία, καθώς ο Μενσά έχει περάσει από την Γκιμαράες. Υπήρξε, λοιπόν, επικοινωνία με το περιβάλλον του και ξέρει ότι ο Δικέφαλος θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του. Θα παίξει, σίγουρα, ρόλο αν η Καϊσέρισπορ πέσει, τελικά, κατηγορία, ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχει και μία οφειλή της τουρκικής ομάδας προς τον ΠΑΟΚ, από την μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε, που μπορεί να επηρεάσει τα δεδομένα. Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος έχει θετική άποψη για τις ικανότητές του.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Ολυμπιακός τους προηγούμενους μήνες είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς ειχε συνεργαστεί μαζί του στην Γκιμαράες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.