Προσφορά για Μπίγαλη - Μαντώ – Πωλίνα - Βόσσου Live!

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2022

Έλα, πες αλήθεια, δεν υπάρχουν κάποιες μικρές στιγμές μέσα στη μέρα σου που θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να πας για τρέλες στις Σεϋχέλλες;

 Που θες να αράξεις αμέριμνος σε μια ξαπλώστρα να απολαύσεις την παγωμένη σου γρανίτα και να ακούς «Του Αιγαίου τα μπλουζ»;

Επειδή το Goldmall.gr είναι πάντα δίπλα σου σε στέλνει με προσφορά στις Σεϋχέλλες στο πιο ξέφρενο 80's και 90'ς Party, με γεύση... «Γρανίτα από Ντισκοτέκ», με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ, Πωλίνα και Σοφία Βόσσου Live, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης»!

Οι θρυλικοί αστέρες της ελληνικής pop σε μία μουσική συνάντηση που υπόσχεται ατελείωτο κέφι και χορό, με τραγούδια που έμειναν στην ιστορία και μία γεύση γλυκιάς νοσταλγίας!

Ετοιμάσου για «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Άνοιξη», «Στοιχηματίζω», «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Ροζ Μπικίνι», «Το χαδάκι», «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «Πους Απς», «Με την πρώτη ματιά», «Δώσε μου ένα φιλί», «Μπιρίμπα», «Κάνε και εσύ μια τρέλα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά, πολλά ακόμα λατρεμένα και ανεπανάληπτα τραγούδια!

Η πιο «αχτύπητη» τετράδα του ελληνικού πενταγράμμου στην απόλυτη feelgood συναυλία!

Κώστας Μπίγαλης, Μαντώ, Πωλίνα και Σοφία Βόσσου θα σε… κεράσουν πολλές μουσικές… «γρανίτες», με γεύσεις από την αξέχαστη εποχή των ντισκοτέκ που όλοι λατρέψαμε!

Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ραντεβού στην πιο νοσταλγική, ατμοσφαιρική μουσική βραδιά, στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης»!

Βρες εισιτήριο σε προσφορά στη χαμηλότερη τιμή, μόλις με 13€ (από 17€), μόνο στο Goldmall.gr!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.