Προσδοκίες και ετοιμότητα για την απόφαση της FIFA στον Άρη

Μάνος Χατζάκης25 Φεβρουαρίου 2020

Αντίκρισμα στη δουλειά της νομικής ομάδας, η οποία γίνεται το τελευταίο διάστημα, περιμένει η ΠΑΕ Άρης, η οποία απολογήθηκε χθες, μέσω υπομνήματος ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA

Οι “κιτρινόμαυροι” ελπίζουν ότι θα δικαιωθούν οι θέσεις τους και η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα ανακοινώσει την άρση του μεταγραφικού ban, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρία να λειτουργήσει κανονικά και να προχωρήσει στον σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Μπορεί η FIFA να έχει τιμωρήσει την ΠΑΕ, μη επιτρέποντάς της να κάνει μεταγραφές, αλλά ούτε και να συζητήσει προτάσεις άλλων ομάδων για ποδοσφαιριστές της, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας λειτουργούν σαν να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. 

Η προεργασία των τελευταίων μηνών έχει ορίζοντα καλοκαιριού και καθημερινά οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται με πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προτείνονται. 

Ο Αρης οφείλει να λειτουργήσει και να είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας ήδη stand by κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, η ετοιμότητα στην Αλκμήνης είναι δεδομένη και απομένει η άρση του απαγορευτικού, προκειμένου η ομάδα να λειτουργήσει υπό πλήρες καθεστώς ομαλότητας.

Η υπερασπιστική γραμμή, που χάραξαν οι νομικοί, που ανέλαβαν την υπόθεση, έχει καθαρογραφεί, βρίσκεται σε “επίσημα” χέρια και ο σύλλογος ευελπιστεί ότι θα λάμψει η δικαιοσύνη, αφού αποδειχθεί ότι η εταιρία που δημιουργήθηκε το 2016 δεν έχει σχέση με την χρεωμένη και υπό εκκαθάριση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.