Προς συμβιβασμό με Ζάρα-Βεργίνη, τι γίνεται με τον αντί-Φίνκε

Στέλιος Παρθενάκης04 Οκτωβρίου 2021

Η απόρριψη των αιτήσεων ανακοπής που κατέθεσε ο Ηρακλής για τις διαταγές πληρωμής που εξέδωσαν οι Βεργίνης-Ζάρας για οφειλές της περσινής σεζόν, οδήγησαν τους “κυανόλευκους”, έχοντας και το πρόβλημα της ΕΕΑ, σε κατάθεση πρότασης διακανονισμού ώστε να κλείσει το θέμα. 

Αν επιτευχθεί ο διακανονισμός, τότε κάλλιστα μπορεί να κατατεθεί αυτό στην ΕΕΑ και να πάρει η ομάδα πιστοποιητικό, άσχετα αν λέγεται πως φέτος η Επιτροπή δεν δέχεται πλέον προσθέσεις στους φακέλους. Οι δύο παίκτες φαίνεται να μην είναι αρνητικοί σε μια τέτοια προοπτική και δεν αποκλείεται τελικά να βρεθεί η χρυσή τομή και να άρει ο Ηρακλής ένα σημαντικό εμπόδιο για την ΕΕΑ.

Ο Ηρακλής κάνει στροφή από σήμερα στο Περιστέρι, μιας και θα είναι η πρώτη αναμέτρηση για το Πρωτάθλημα. Οι κυανόλευκοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την πρόκριση στους ομίλους και πλέον θέλουν ανάλογη αρχή και στην Ελλάδα.

Σε αυτούς που ποντάρει ο Σκουρτόπουλος είναι η καλή παρουσία των Αμερικανών. Τέιλορ, Ντάγκλας, Ληντς και Γούλριτζ ήταν εξαιρετικοί στη Σόφια και οδήγησαν τον Ηρακλή στην επίτευξη του σκοπού του.

Ακόμη, η τεχνική ηγεσία των “κυανολεύκων” γνωρίζει άριστα ότι η επιλογή του τελευταίου ξένου παίκτη της ομάδας αποτελεί μία κρίσιμη υπόθεση, όσον αφορά στο επίπεδο της αγωνιστικής δυναμικής της.

Για τον λόγο αυτό ο αντικαταστάτης του Φίνκε θα πρέπει να είναι μια σωστή επιλογή. Περιπτώσεις όπως ο Τρε Σκοτ, ο Τζάστιν Ντέιβις και τον Μπάρι Μπας ενδιαφέρουν τον Θανάση Σκουρτόπουλο, που βρέθηκε στην Αθήνα.

Eκτός προπόνησης βρέθηκε σήμερα ο Ντάγκλας, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.