Προς πώληση ο Ατρόμητος: Ο Χαντιντάγκι που κάνει πίσω, ο Ατζούν και ένας ακόμη επιχειρηματίας

Κώστας Πετρωτός02 Απριλίου 2024

Τις τελευταίες εβδομάδες ολοένα και πιο έντονα φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία πληροφορίες περί διάθεσης και έρευνας του Γιώργου Σπανού να προχωρήσει στην πώληση της ΠΑΕ Ατρόμητος. 

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες για προχωρημένες επαφές με τον Τούρκο επιχειρηματία, Ατζούν Ιλιτζαλί, σήμερα ήρθε στο φως επαφή με τον Ιρανοκαναδό, Αλεξ Χαντιντάγκι για την υπόθεση του οποίου το metrosport.gr έχει κάνει το σχετικό ρεπορτάζ και πληροφορείται ότι έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του (οι συζητήσεις έγιναν περίπου τρεις μήνες πριν).

Μάλιστα, ένα γεγονός που επιβεβαιώνει την παραπάνω πληροφορία είναι ότι ο πρώην ιδιοκτήτης της Καβάλας, πήρε πίσω την οικονομική εγγύηση που είχε καταβάλει στην εκκίνηση των διαπραγματεύσεων με τον Γιώργο Σπανό. Ο Χαντιντάγκι, πάντως, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, παραμένει ανοιχτός για να επενδύσει σε ελληνική ομάδα και ας το κρατήσουμε αυτό.

Αλλες πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι και το ενδιαφέρον του Ατζούν έχει «παγώσει», γι’ αυτό και τελευταία έχουν υποχωρήσει τα σχετικά ρεπορτάζ.

Υπάρχει και τρίτος υποψήφιος για τον Ατρόμητο

Η έρευνα του Σπανού για αγοραστή, πάντως, δεν εξαντλείται στις επαφές με Χαντιντάγκι και Ατζούν και σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, υπάρχει και τρίτος επιχειρηματίας με τον οποίο έχει συζητήσει. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σπανός μετά από 19 χρόνια στο τιμόνι του Ατρομήτου (είχε αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου του Περιστερίου στις 31 Μαΐου 2005), «βλέπει» πιο ζεστά από ποτέ την προοπτική αποχώρησης και μένει να φανεί αν θα βρει τον διάδοχό του μέχρι το καλοκαίρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.