Προς πώληση και ο Βαράν στην Ρεάλ!

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2021

Σύμφωνα με την Ισπανική «Marca» ο Ράφαελ Βαράν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να επιθυμούν να βγει στο....σφυρί το προσεχές καλοκάιρι ώστε να μην τον χάσουν χωρίς κάποιο αντίτιμο.

Μετά την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι έτοιμη να χάσει και τον Ράφαελ Βαράν καθώς ο γάλλος παγκόσμιο πρωταθλητής δεν είναι ιδιαίτερα θετικός να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την «Βασίλισσα». Ο κίνδυνος για την Ρεάλ είναι πλέον μεγάλος, καθώς λύση δεν έχει βρεθεί ούτε με το συμβόλαιο του εμβληματικού της αρχηγού, του Σέρχιο Ράμος ο οποίος φαίνεται πως είναι κοντά στην μετακίνηση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βαράν αποτελεί, μαζί με τον Ράμος, τους στυλοβάτες της άμυνας της Ρεάλ, έχοντας ηγετική παρουσία και τεράστια συμβολή στην κατάκτηση τεσσάρων Champions League. Ανήκει στους «μερένγκες» από το 2011, όταν κι αποκτήθηκε αντί 10.000.000 ευρώ από τη Λανς, με προσωπική εισήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Στη δεκαετία που φοράει τη φανέλα των Μαδριλένων, μετράει 346 συμμετοχές με 17 γκολ και επτά ασίστ. Παράλληλα, είναι 70 φορές διεθνής με τη Γαλλία, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.