Προς παραμονή ο Πακ στον Άρη

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Αυτή τη στιγμή ο Ρισόντ Πακ καταλαμβάνει θέση έβδομου ξένου και το πιθανότερο είναι να τη διατηρήσει καθώς η σκέψη παραμονής του στην ομάδα εκφράζει τους περισσότερους στον Αρη.

Ο Αμερικανός αποκτήθηκε τον περασμένο Νοέμβρη στο πλαίσιο των κινήσεων για την κάλυψη του κενού του Τζος Χάγκινς. Στάθηκε άτυχος γιατί μετά τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που πήρε στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι, υπέστη τραυματισμό με συνέπεια την αποχή του στα παιχνίδια που ακολούθησαν. Καθώς ο Χάγκινς επέστρεψε στη δράση, ο Πακ έχει ρόλο έβδομου ξένου καθώς ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ δείχνει να προπορεύεται στην ιεραρχία. 

Θεωρητικά, οι «κίτρινοι» θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του Πακ έως τις 5 Ιανουαρίου καθώς υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιο του παίκτη. Ωστόσο, πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι υπάρχει η σκέψη διατήρησης του παίκτη στην ομάδα ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνει στην εφεδρεία. Αυτή η σκέψη ωριμάζει και μέσα από τα προβλήματα τραυματισμών που έχει διαχειριστεί η ομάδα από την αρχή της χρονιάς. 

Για παράδειγμα, χθες, στην επανέναρξη των προπονήσεων ο Γιάννης Καστρίτης είδε τους Τζέι Ντι Ντόε, Ισμαέλ Σανόγκο εκτός προγράμματος καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση. Γενικώς, ο Ελληνας τεχνικός είναι υπέρ της παραμονής του Πακ καθώς θεωρεί ότι είναι θετικό στοιχείο στο εσωτερικό της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι ένα ακόμη κριτήριο στη διαφαινόμενη απόφαση παραμονής του Ρισόντ Πακ είναι το γεγονός ότι αν χρειαστεί να βγει στην αγορά για αναζήτηση παίκτη, η ΚΑΕ Αρης θα πρέπει να ανανεώσει τη φορολογική ενημερότητά της. Το ποσό που θα χρειαστεί για να το κάνει είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο που προβλέπεται να εισπράξει ο Αμερικανός γκαρντ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.