Προς Ερυθρό Αστέρα ο Ντράγκοβιτς - Δυσκολεύει του Ροζ

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2020

Ρεπορτάζ: Μάριος Καλυβιώτης

Δυσκολεύει κατά τα φαινόμενα το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λίντσει Ρόοζ στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Σερβία, ο Αλεξάντερ Ντράγκοβιτς είναι ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας των Σέρβων. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον παίκτη της Λεβερκούζεν ο οποίος είναι πολύ χαρούμενος με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα της Σερβίας. Όπως αποκάλυψαν σερβικές πηγές στο «metrosport.gr», το «αστέρι», τα έχει βρει σε όλα με τον Ντράγκοβιτς ο οποίος θα μεταβεί στον Ερυθρό Αστέρα με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ έπειτα θα μονιμοποιηθεί με κανονική μεταγραφή. Να θυμίσουμε πως η Μπάγερ Λεβερκούζεν, δεν τον υπολογίζει.

Όσο αναφορά τον Ροζ, υπάρχουν εικασίες μέχρι στιγμής και το ενδεχόμενο να φτάσει μια επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, θα υπάρξει μόνο σε περίπτωση που οι Σέρβοι δεχθούν μια ικανοποιητική πρόταση για τους Μιλούνοβιτς και Ντέγκενεκ, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού, χωρίς όμως κάτι επίσημο ακόμη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.