Προς δανεισμό ο Παπαδόπουλος, προωθείται ο νεαρός Ταλιχμανίδης

Metrosport Team26 Ιουλίου 2020

Στα πλαίσια της διαμόρφωσης του ρόστερ της ομάδας για την νέα σεζόν, ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες διεργασίες, που αφορούν και τους νεαρούς παίκτες, όπως μπορείτε να διαβάσετε και σήμερα στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport και του Metrosport.gr. Αυτή την στιγμή, το επικρατέστερο, είναι να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού, ο τρίτος τερματοφύλακας που είχε η ομάδα στο ρόστερ από την αρχή της σεζόν. Ο λόγος για τον Συμεών Παπαδόπουλο, γιό του επί σειρά ετών παίκτη του Ηρακλή, Γιώργου Παπαδόπουλου.

Για τον Συμεών, έχει δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός Λευκωσίας (εκεί προπονητής είναι ο Γιάννης Πετράκης), υπάρχουν όμως και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με την μορφή δανεισμού. Έχει αποφασιστεί να προωθηθεί ο νεαρός γκολκίπερ Χρήστος Ταλιχμανίδης (γεννηθείς το 2001, βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2013 σε ηλικία 12 ετών και η προηγούμενη ομάδα ήταν ο Παύλος Μελάς).

Η προώθηση του Χρήστου Ταλιχμανίδη που φέτος με την Κ19 πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις και στις 20 ήταν βασικός (1800 λεπτά συμμετοχής) δείχνει και την πρόθεση των επιτελών του ΠΑΟΚ να έχουν ένα νεαρό γκολκίπερ στο ρόστερ της ομάδας, καθώς του χρόνου ειδικά στους αγώνες Κυπέλλου είναι απαραίτητη η παρουσία νεαρών παικτών που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.