Προς αναβολή το Ξάνθη-Ατρόμητος!

Metrosport Team04 Ιουνίου 2020

Ολοταχώς προς αναβολή οδεύει το προγραμματισμένο για το Σάββατο (6/6) ματς της 1ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο.

Αιτία δεν είναι άλλη από την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού που σημειώνεται τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και έχει θορυβήσει τις υγειονομικές αρχές.

Νωρίτερα, είχε ήδη καταγραφεί η ανησυχία των ανθρώπων του Ατρομήτου, οι οποίοι με επιστολή τους προς τη Super League 1 ζήτησαν κατευθυντήριες οδηγίες ενόψει του ταξιδιού τους προς την Ξάνθη.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το ματς οδεύει προς αναβολή, με δεδομένο πως τα αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων που ήδη διεξάγονται σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης θα γίνουν γνωστά μετά την προγραμματισμένη ώρα άφιξης της αποστολής του Ατρομήτου στην πόλη της Θράκης.

Είναι προφανές πως κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα αν τελικά η κυβέρνηση ανάψει... κόκκινο για το ματς, για τον λόγο αυτό εξετάζονται δύο σενάρια.

Αν τελικά το δοθεί το «OK» για τη σέντρα, τότε ο Ατρόμητος θα πετάξει το απόγευμα της Παρασκευής (5/6) ώστε το ματς να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (7/6).

Αν όμως δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε είναι πιθανό να διεξαχθεί στο Περιστέρι, όχι όμως εντός Σαββατοκύριακου, αλλά εκτός απροόπτου την Τετάρτη (10/6).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.