Ηρακλής: Προς 3-5 Πηγάδια το βασικό στάδιο, προ των πυλών Πουρτουλίδης και Κατσαμπής

Αχίλλειος Έξαρχος09 Αυγούστου 2021

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει, οι προπονήσεις που θα ξεκινήσουν σήμερα (9/8) θα συνεχιστούν στη Μίκρα ως τα τέλη της εβδομάδας. Βούληση των ανθρώπων του Γ.Σ. είναι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας η ομάδα να ανέβει στο βουνό για να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Πρώτη επιλογή είναι τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και για τον σκοπό αυτό άνθρωποι του Ηρακλή βρέθηκαν χθες εκεί προκειμένου να επιθεωρήσουν αθλητικά κέντρα. 

Τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή στον Ηρακλή τόσο του Τάσου Κατσαμπή όσο και του Νίκου Πουρτουλίδη.  Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, η επιστροφή των δύο προσωπικοτήτων που πρόσφεραν τα μέγιστα στο παρελθόν στον σύλλογο ως ποδοσφαιριστές αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά σήμερα. 

Ο Τάσος Κατσαμπής αναμένεται να αναλάβει ρόλο γενικού αρχηγού και ο Νίκος Πουρτουλίδης τεχνικού διευθυντή. Αμφότεροι, εκτός απροόπτου, αναμένεται να βρίσκονται σήμερα στη Μίκρα για την πρώτη προπόνηση.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. 

Ο πρώτος είναι ο 24χρονος τερματοφύλακας Τάσος Καραγκιόζης, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στη Νίκη Βόλου και παλιότερα σε ΝΠΣ Βόλο και Αιγινιακό. 

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται, επίσης, σε προχωρημένες επαφές με τον 23χρονο επιθετικό Γεράσιμο Βουκελάτο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως επίσης και με τον παλιό γνώριμο Μάριο Κωστούλα (αγωνίστηκε από τις αρχές του 2018 ως το καλοκαίρι του 2019 στον Ηρακλή), ο οποίος προέρχεται από τον Διαγόρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.