Προπονητής Βίκινγκ: «Συμφωνήσαμε σε όλα με τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι το προφίλ του Περέιρα»

Χάρης Δημαράς08 Σεπτεμβρίου 2020

Για τον Αντριαν Νίλσεν Περέιρα και την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 ο άνθρωπος που τον γνωρίζει πολύ καλά, ο προπονητής του στη Βίκινγκ, Μπιάρνε Μπέρντσεν. 

Ο  Νορβηγός τεχνικός έκανε λόγο για οριστική συμφωνία της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, ενώ σκιαγράφησε και το προφίλ του νεαρού ποδοσφαιριστή. 

Αρχικά μίλησε για το αγωνιστικό στυλ του παίκτη:

«Είναι ένας  νέος ποδοσφαιριστής που είναι προϊόν των ακαδημιών μας. Ανέβηκε τον περασμένο χρόνοο στην πρώτη ομάδα, είναι ένας επιθετικογενής και μοντέρνος μπακ. Εχει πολύ καλό αριστερό πόδι, μπορεί να σκοράρει, είναι δυνατός στο ψηλό παιχνιδι, δίνει ασίστ. Μπορεί να παίξει στο σύστημα του ΠΑΟΚ, μπορεί και φουλ μπακ και αριστερός χαφ».

Για το αν έχει οριστικοποιηθεί η μεταγραφή:

«Ναι, το μόνο που μένει είναι το συμβόλαιο του παίκτη με τον ΠΑΟΚ και να περάσει από ιατρικά τεστ. Αύριο ή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα είναι στη Θεσσαλονίκη».

Τέλος, για το αν τον εξέπληξε η πρόταση του ΠΑΟΚ:

«Δε με εξέπληξε, γιατί πολλά κλαμπ ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν. Είναι νέος παίκτης, με προοπτική. Ο ΠΑΟΚ είναι το τρίτο κλαμπ που κατέθεσε πρόταση, δε θέλω να κατονομάσω από ποιες. Αποδεχθήκαμε την πρόταση του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.