Προπονητής της σεζόν ο Βασίλης Σπανούλης στο BCL!

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Σπουδαία διάκριση για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας τεχνικός του Περιστερίου βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League, για την εξαιρετική πορεία του Περιστερίου στο Final 4 της διοργάνωσης, παρά την ήττα από την Τενερίφη στον ημιτελικό.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στη φάση των "16", όσο και στους "8", πετώντας εκτός διοργάνωσης την περσινή Κυπελλούχο, Βόννη, φτάνοντας μέχρι το Final 4 του BCL, το οποίο ήταν το πρώτο στην ιστορία του Περιστερίου.

«Όταν ξεκινάω κάτι, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να πάω όλο τον δρόμο. Η οικογένεια και το μπάσκετ είναι τα πάντα για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι εδώ, την σύζυγο και τα έξι παιδιά μου. Δεν είναι εύκολο να με έχει η οικογένειά μου στο σπίτι και να με ακούει να μιλάω συνέχεια για μπάσκετ και να το παρακολουθώ στην τηλεόραση. Δεν είναι εύκολο μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης να αφήσω ξανά το σπίτι μου και να είμαι στο παρκέ. Θα ήθελα να ευχαριστώ ειδικά την γυναίκα μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δίνει. Είμαι ευγνώμων για αυτό», τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.